Gå til innhold

Ryktebørsen 2010 - Transferrykter her!


Latias

Anbefalte innlegg

12.07.10

 

- Mexicanske Pablo Barrera signerte nylig for West Ham. Overgangssummen skal ligge på £4,000,000 og West Ham har sikret seg driblefantens tjenester i minst to år fremover. Barrera gjorde en fin innsats for Mexixo under VM og det er nok etter dette West Ham har tatt kontakt.

 

Dailymail

 

- Manchester City reiste søndag til USA for å starte sin sesongoppkjøring. James Milner har lenge vært et hett navn i Manchester og City er svært interessert i underskriften til 24 åringen. Aston Villa vil for all del ikke selge, mens Milner kun har gitt noen små indikasjoner på at han vil flytte på seg. Han valgte nemelig å kanselere kjøpe av et nytt luksushjem i Midlands. De blå fra Manchester håper på å skaffe seg James Milner i løpe av de neste ti dagene.

 

Dailystar

 

- Everton talent Dan Gosling signerte søndag en fire-års kontrakt med Newcastle. Den engelske U21 spilleren var i kontakt med både Bolton, West Ham og Sunderland før han valgte å signere for The Magpies. Gosling mestrer på høyreback så vel som sentral midtbane. Han ryktes å ha en lysende fremtid...

 

Dailymirror

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

13.07.10

 

- Chelsea planlegger å legge inn et bud på Ajax og Uruguay angriper Luis Suarez dersom Torres overgangen går i vasken. Fernando Torres skadet seg som sagt i siste minutt under VM finalen søndag.

 

Goal.com

 

- David Villa insisterte like etter VM finalen på at han var sikker i sin saken om at Fernando Torres aldri ville velge City fremfor Liverpool. Han sier at Torres ikke er en spiller som velger penger fremfor lidenskap. Han fortsetter med å si at om El Nino forlater Anfield blir neste stopp sannsynligvis Chelsea.

 

Dailystar

 

- Det ryktes at Liverpool manager Roy Hodgon er interessert i Rennes og Ghana angriper Asamoah Gyan. Spissen imponerte fint unde årets VM og var vel egentlig nøkkelfaktoren til Ghanas suksess. Ghaneseren har en verdi på £20,000,000.

 

Thesun

Endret av joecole
Lenke til kommentar

City close on Kolarov

 

Iflg Cocca har City kjøpt Kolarov for £17m og det er nå en done deal. Klubben jakter også David Luiz, James Milner, Dzeko og Ballotelli (skal visstnok ha lagt inn et bud på 30mil euro)

 

Litt av et sjarmtroll denne klubben. Plastikk FC

 

Legger ved litt statistikk:

Det er helt sykt, men City har allerede tatt igjen Chelsea i nettoforbruk. Chelsea har riktignok kjøpt for i underkant av £100m mer, men dog.

 

Bare siden 2003 har City brukt £272m mer enn Man Utd. Vi snakker nesten 3 milirarder kroner. City har i denne perioden brukt ca £40m pr sesong, mens vi har brukt ca £4m netto. Regner man fra 06 sesongen har City brukt i gjennomsnitt £61,720,000 pr sesong, mens United har brukt... £640.... tusen pund. Det er 15 mest i PL og såvidt mer enn Burnley.

 

Endret av Game
Lenke til kommentar

Real kan jeg være enig i, men Barcelona har jo utviklet størsteparten av spillerne sine selv, og er absolutt ingen kjøpeklubb ala City.

 

Real kan jeg være enig i, men Barcelona har jo utviklet størsteparten av spillerne sine selv, og er absolutt ingen kjøpeklubb ala City.

Lenke til kommentar

En kjøpeklubb er iallefall i mine øyne en klubb totalt blottet for historie og sjel, som over natten blir en "storklubb" (Chelsea, City)

 

Fin definisjon.

 

Barcelona har ikke kjøpt seg til suksess, den største grunnen til deres suksess er det fantastiske spillerutviklerapparatet de har.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...