Gå til innhold

Hvilke spill håper vi på neste 5-10 årene?


Anbefalte innlegg

Jeg kunne tenkt meg flere spill.

 

- Assassin's Creed i moderne tid evt fremtiden. AC3 skulle opprinnelig foregå i andre verdenskrig med en kvinnelig hovedperson, men ble endret pga de ikke ville bruke pistoler. (så vidt jeg har fått med meg.) Men vi kan jo håpe.

 

- et tredjepersons Predator-spill. Concrete Jungle var meget interessant, men ble ødelagt pga alle fiendene hadde Predator-utstyr. Selv menneskene. Er litt kjipt å være en usårbar gud blandt en rekke andre usårbare guder. :p

 

- et nytt Shock-spill. Vi hadde to System Shock og (så langt) to BioShock, så hvorfor ikke lage en ny? Selv om jeg gjerne vil ha System Shock 3 eller Bioshock 3 blir det fort bare mer av det samme. Hvor mange ganger er det morsomt å utforske de samme stedene og sloss mot de samme fiendene med de samme våpnene?

 

- Epic Donald. Epic Mickey ser ganske tøft ut, så et Donald-spill i samme stil hadde jeg ikke hatt noe imot. Kanskje Donald for voksne. Noen som f.eks husker de tegnefilmene med Donald, Mikke og Langbein som spøkelsesjegere? ;) Eller baser et spill på Donand og Klodrik i TNT, i samme stil som Epic Mickey? Det hadde vært noe. :)

 

- Ninja Gaiden 3

 

- et 2D Mortal Kombat for voksne, men med dagens teknologi. Det kan se vanvittig bra ut om de gidder, men det må være for voksne. Er lei det tullet de har hatt de siste årene. Skjønner fortsatt ikke hvordan de klarte å ha 60 (!) spillbare folk i MK: Armageddon og likevel lage et dårlig spill...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mer Dragon Age kommer, og sannsynligvis får vi mer Mass Effect. Men jeg aner ikke hvorfor folk vil ha ett nytt Baldur's Gate. Historien er jo over? Med mindre dere vil ha en spin-off ser jeg ikke helt vitsen, og skal vi ha en spin-off kan vi like gjerne få et nytt spill. Neverwintner Nights foregår jo i samme univers som Baldur's Gate, for eksempel.

 

Uansett, jeg vil gjerne ha et nytt Legend of Zelda på DS. Vet vi får et på Wii, men det er ikke helt det samme. Jeg foretrekker helt klart Spirit Tracks over Twilight Princess, og selv Okarina of Time. ST har en sjarm de andre kan se langt etter.

Lenke til kommentar

Kunne ønske meg ett nytt Black & White spill faktisk. Likte 1'ern og 2'ern og kunne ønske meg ett nytt spill i den serien. Likte at man kunne være både virkelig snill eller ond og ha ett kjæledyr som kan kunne gjøre mye rart med :p Men vil at det skal være mere fritt som i 1'ern siden jeg følte det ble litt for mye fokus på oppdragene i 2'ern. Vil ha det mere fritt :D

Lenke til kommentar

jeg håper på et GTA spill der du kan stikke til andre land, gjøre andre ting for å tjene penger og faktisk kjøpe dine egne biler, store hus. Eller bygge hus på en eiendom slik du vil ha det. Likte ikke GTA IV når du hadde så mange penger og ikke kunne bruke dem.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+513

Ser for meg et nytt GTA V med litt San Andreas stil.

 

To byer i kanada, to i mexico og fire amerikanske byer. (En masse småsteder i tilegg og noen fjell)

Lenke til kommentar

GTA MÅ få tilbake muligheten til og kjøpe og lagre biler slik det var før. Man trenger også muligheten til og kjøpe hus og ikke minst forretninger. Dog kunne de ha tatt bort det tullet med at du må dra til forretningen for å hente pengene du har tjent fra de (Vi lever i en svært digital verden). Hørt om vektere som kjører de til banken for deg ? :)

Lenke til kommentar

Age of Empires IV

 

Wacky Wheels 2

Vi husker vel alle det orginale Wacky Wheels-spillet?

Wacky_wheels.png

 

GTA V

Men for Guds skyld; La oss slippe den grå og kjedelige byen Liberty City. Gi oss enten noe ala Vice City eller noe helt nytt. Moskva på 1980-tallet?

 

Remake av Tekken 3 til PS3

Tidenes Tekken-spill.

Lenke til kommentar

Eit science fiction RPG med det grafiske grensesnittet til Crysis, friheten til The Elder Scrolls-serien, med det siste innen procedural terrain generation, kompleksisiteten til WOW, dialogen til Mass Effect og antall verdener som EVE Online. Naturlegvis med varierte områder som enorme romstasjoner, spennende verdener og eit uendeleg univers å utforske...

+ Horisontalt 8tall

Hadde nok eid ^^

Add MMO der så har du saken, og muligheten til å velge den UIen du ville, mod eller ikke. Men også hvordan spillet ser ut. Feks noen vil ha det til å se ut som Age of Conan. Rått og Brutalt. Mens andre kanskje vil ha WoW look. Blir kanskje et problem med animasjon men hey! Det er 5-10 år fra nå av :p

 

Personlig vil jeg ha remakes av hvert eneste Command & Conquer spill som har komt ut under EA games. Eneste gode var Red Alert 2, men så kom expansion... Og man ser jo hvor mye de voldtar serien nå. Bare sjekk Command & Conquer 4 :S Historien er kanskje ok laget, men gameplay ser jo totalt latterlig ut til å være et C&C spill. Kommer IKKE til å kjøpe dette.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...