Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Ikke levert Nynorsk Tentamen på Fronter, må ta ny


LSD

Anbefalte innlegg

Nå har det seg slik at vi hadde Norsk Sidemål Tentamen 10. desember, Torsdag forrige uke. Lærerne sa at vi ikke trengte å levere et skrevet ut eksemplar som vi har brukt å gjort tidligere. Det var nok å levere teksten på Fronter.

 

Jeg hadde skrevet en tekst som alle andre, og hadde levert den inn på fronter, skrevet ut et eksemplar, som jeg kunne lese opp for foreldrene mine, og lagret teksten på en minnepinne. Jeg leste opp teksten jeg hadde skrevet på nynorsk tentamen til mor og far. De som syntes det var en bra skrevet tekst, men påpekte noen magre feil. For å lære, skrev jeg om og rettet opp noen småfeil. Bare bagateller etter min mening.

 

Saken er at da jeg logget meg inn på Fronter igjen, hjemme, la jeg merke til at Norsk Sidemål innleveringmappen fortsatt var åpen. Jeg slettet filen som jeg hadde levert inn, og tenkte å levere inn den andre teksten, som var minimalt endret på. MEN jeg glemte dette, og leverte aldri inn noen ny tekst. I nærmere ettertanke, skjønner jeg jo at dette var utrolig dumt gjort av meg, fordi da lærene så at jeg ikke hadde levert noen tekst, sa de jeg måtte ta en ny Nynorsk Tentamen eller så ble karakteren 1.

 

PÅ skolen leverte jeg inn det arket jeg hadde lest opp til foreldrene mine, og fortalte om min situasjon. Saken tok da en annen vending da lærerne betraktet dette som et forsøk på juks. Håpløst..

 

Tror dere det går an å få teksten godkjent UTEN å måtte ta prøven på nytt? Jeg har jo den uberørte teksten på minnepinnen, der det står da teksten sist ble endret. Finnes det en liten mulighet? Forslag og tips har blitt godt mottatt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du prøvde altså å jukse, ved å endre på stilen etter at tentamen var slutt? Det er nok ikke helt lovlig, jeg ville vært glad så lenge jeg ikke strøk, om jeg ble tatt for det ;) Beste er vel å ta den på nytt, mens du har sjansen, så får du i det minste en duganes karakter. Dårligere enn 1 får du uansett ikke.

 

Lykke til :)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Hmm, så det var den åpne mappen sin feil at du bestemte deg for å bytte ut den opprinnelige stilen med en som var modifisert?

 

Det er jo omtrent som å si at hadde det ikke vært for at det lå en tusenlapp på disken i butikken, så hadde du ikke tatt den....

 

Tommy

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...