Gå til innhold

Generel syting på forumet


Anbefalte innlegg

Jeg skal ikke ta på meg den ære av at jeg aldri har klaget på et eller annet her inne på forumet, men det er ikke noe jeg er stolt over.

 

Over til selve temaet:

Jeg synes det generelt er for mye syting her. det er greit med et par, men det beste hadde vært om dette hadde vært et sted for å diskutere nye spill, graffikk, lyd og spillbarhet, få nye tips og eventuelt hjelp om man sitter fast i et spill. jeg synes det blir litt feil over å klage mye over klassikere som blant annet CS. dette går igjen konstant.

 

Det eneste som bekymrer meg nå er at dette kan oppfattes som syting :oops: men jeg vil heller ofre litt av selvrespekten for å få et litt bedre forum.

 

Jeg lurer på om dere der også er enig i at det er litt for mye syting her ?

 

men for guds skyld hvis det er slik at dere er mer glad i å klage enn å diskutere gjærne for meg!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Utsagnet "jeg synes det blir litt feil over å klage mye over klassikere som blant annet CS" kan vel ikke tolkes på andre måter enn at du liker CS svært godt. Heldigvis er det slik at mennesker har forskjellig smak. Så du bør istedet for å potensielt starte enda en 'CS - bra eller ræva'-tråd, akseptere at noen ikke liker CS.

 

Slike utsagn, i likhet med typiske andre fanboykampsaker (AMD vs Intel, nVidia vs ATi etc) kan nesten sammenliknes med å hitle en tråd, IMO.

 

Du kan jo godt komme med noen trådeksempler, forresten. Personlig kan jeg ikke si at jeg merker så mye til det, men så gidder jeg ikke engasjere meg i CS-tråder heller, for jeg vet hvordan de pleier å ende.

Lenke til kommentar

jeg beklager min dårlige uttrykksform (faktisk slik at jeg ikke spiller cs i det hele tatt lenger), det jeg ville frem til var som overskriften sier: for mye syting her i forumet, det var ikke meningen at det skulle se ut som om jeg ville starte enda en cs bra/dårlig tråd. det er faktisk slik at jeg vil bli kvitt de eller i alle fall begrense antallet... Det ender alltid opp i endeløse diskusjoner, og er helt enig med deg, alle gamere har sin egen smak. og det må de ha lov til.

 

det jeg mente over "klassikere som CS" er at det er alltid en tråd som omfatter dette teamet, jeg synes bare at folk burde akseptere at mennesker liker cs, derfor spiller de det. og ikke starte så mange tråder om hvorfor folk spiller det

 

men er du ikke enig i at det er bedre å diskutere/hjelpe til her i forumet i stedet for å syte ?

Lenke til kommentar

det jeg mente over "klassikere som CS" er at det er alltid en tråd som omfatter dette teamet, jeg synes bare at folk burde akseptere at mennesker liker cs, derfor spiller de det.

 

Helt enig.

 

men er du ikke enig i at det er bedre å diskutere/hjelpe til her i forumet i stedet for å syte ?

 

Joda, helt enig. Beklager at jeg misforstod deg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...