Gå til innhold

Overganger og øvrige spekulasjoner - Arsenal


invalid_user

Anbefalte innlegg

Jeg tror Wenger, for første gang i sin karriere, begynner å føle et stort press fra forskjellige hold. Denne gangen er jeg sikker på at han virkelig kjenner det. Det kan nesten sees i de siste kampene dette halvåret, hvor han er meget urolig på benken. Man kan tydelig se frustrasjonen.

 

Mange sier hvert år at: " Nå blir det storinnkjøp". Selv om jeg heller ikke tror at han går Rednkapp frenzy på markedet i sommer, så tror jeg at han handler noen kvalitetsspillere. Han selv veit at han må ta ansvar for å få klubben til å vinne noe igjen. Som Hegland sier, så er det nok tid for en aldri så liten oppvask. Flere spillere er nok på vei ut, som Wenger (av alle) har mistet tålmodigheten med. Laget har flere spillere som enten er kjeks, eller ikke holder mål for dagens Arsenal. Dette er jeg sikker på at Wenger veit godt, og han vil nok prøve å kvitte seg med de. Om han får, om ikke riktig pris, en pris man kan leve med, så er de borte.

 

Jeg er uenig med Hegland om Arshavin. Så lenge vi fortsatt kan få noen pund av spilleren, burde vi selge. Han hadde toppnivået for noen år tilbake, og kommer nok neppe tilbake dit.

 

Rosicky, som jeg virkelig liker godt som en brikke i Arsenal, er dessverre en altfor stor kjeks. Han vil aldri nå tilbake til toppnivået sitt med det skadefraværet han har. Det er virkelig synd, da han har det mange på Arsenal idag mangler. Veldig god evne til å skape rom til medspillere. Han er en spiller som løser opp spillet. Det er virkelig noe som er dypt savnet. Hvor mange ganger har vi ikke sett at Arsenal dominerer possession. Spiller rundt 16-meteren til motstanderen i 20-30 min, for deretter å få en baklengs.

 

Det er alltid spesielt å gå inn mot sommeren å vente på transfermarkedet. I år tror jeg Arsenal gjør større endringer enn på lenge, mange ut og inn. Det vil ikke skje så store endringer på første elleve-ren, men på innbytterbenken og rotasjonspillere vil det skje endel.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er uenig med Hegland om Arshavin. Så lenge vi fortsatt kan få noen pund av spilleren, burde vi selge. Han hadde toppnivået for noen år tilbake, og kommer nok neppe tilbake dit.

Hvis ryktene om at Zenit er interessert i å by £15m så stemmer så kan vi tenke på å selge Arshavin. Men jeg synes på ingen måte han er en spiller vi bør kikke etter å dumpe. Han er en veldig fin backupspiller i den forstand at han kan spille på begge vingene, og er en målfarlig spiller å sette innpå fra benken. Han er også den mest naturlige produktive spilleren i stallen, i den forstand at der våre spillere ser etter pasningsalternativer, vil Arshavin komme i avslutningsposisjon.

 

Ikke undervurder Arshavin. Han er kaptein for Russland og etter den vanligste teorien om alder på fotballspillere, enda et par år på toppnivå.

 

Rosicky, som jeg virkelig liker godt som en brikke i Arsenal, er dessverre en altfor stor kjeks. Han vil aldri nå tilbake til toppnivået sitt med det skadefraværet han har. Det er virkelig synd, da han har det mange på Arsenal idag mangler. Veldig god evne til å skape rom til medspillere. Han er en spiller som løser opp spillet. Det er virkelig noe som er dypt savnet. Hvor mange ganger har vi ikke sett at Arsenal dominerer possession. Spiller rundt 16-meteren til motstanderen i 20-30 min, for deretter å få en baklengs.

Her må jeg si meg totalt uenig. Rosicky er kanskje vår største synder på det å spille trangt og vanskelig. Hvis noen kunne lagd en videocomp med alle mislykkede trekantene mellom Rosicky og Nasri de siste par sesongene så hadde folk sperret opp øynene. Dette er noe jeg lenge har irritert meg over, og la derfor alltid merke til det når dette skjedde. Rosicky har et flott overblikk og er flink til å ta gode valg på kort tid når vi kontrer, men når vi spiller etablert angrep er han en stor synder på dette feltet. Når Nasri og Rosicky startet på hver sin ving noen kamper ifjor visste jeg at vi gikk en lang ettermiddag i møte.

 

Rosicky har forlengst utspilt sin rolle i Arsenal, og hvis vi skal være litt krasse, har han jammen ikke gitt oss stort. En veldig fin sesong i 07/08 der han kompletterte midtbanen vår på en flott måte, men etter skaden har han blitt behandlet med silkehansker av mange gunners. Han har ikke vært den midtbanedynamoen vi så i bla Euro 2004. Har ikke noe imot fyren men jeg vil ikke se han i Arsenal lenger. Om han faktisk vil bli solgt er en annen sak.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Wenger - We'll look to strengthen everywhere

 

Liker at han nevner at kvalitet på spillerne er det viktigste.

 

Det han sier her sier han jo hvert eneste år og i hvert eneste transfer vindu. I fjor fikk vi inn Kos og Squillaci. Woopidoo...

 

Tror vi kan forvente noe av det samme i år, men det avhenger som sagt av hvem som forsvinner. Strengt tatt mangler vi ikke spillere i noen posisjoner bortsett fra kanskje DM.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Kevin Gameiro, som vi er linket til i det vide og brede, ser ut som en jævla bra poacher. Tror han kunne gjort det skarpt i en 4-4-2 i makkerpar med en litt tilbaketrukket RvP. Dessverre kommer vi ikke til å skifte formasjon, og dette er en spiller vi ikke vil ha svevende rundt i ingenmannsland på kanten. Som spydspiss ser han jævla bra ut, han vet virkelig hvordan man avslutter.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Gameiro virker veldig spennende. Sakho er også en spiller jeg godt kunne ha tenkt meg i Arsenal.

 

"Contact this summer, I have extended until 2014 and I know where I want to go, I have a career strategy," he told L'Equipe.

 

"I know what I want to achieve at Paris, how long I want to stay, so I don't pay any attention about what is rumoured.

 

"I can insist to you I am not in a leaving state of mind. I don't ask myself such questions. But you never know what can happen during the summer transfer window.

Lenke til kommentar

Skjønner ikke helt hvorfor alle mener det må inn en ny "kjempe" stopper. Vermaelen og Djorou neste sessong blir suksess! Squillaci er ubrukelig, så han kan kastes vekk. Koscielny gjør UFATTELIG mye dumt etter min mening, spessielt i starten av sessongen (men det har jo sine grunner), i tillegg så selger han seg alt for ofte og skaper trøbbel for Arsenal. Så det å få inn en backup stopper for Vermaelen og Djorou hadde vært greit ja. Men da blir det neppe en "super" stjerne, mtp benk.

 

Når det gjelder Clichy så syntes jeg at han får ALT for mye kritikk blandt oss Arsenal fans. I hver bidige kamp Arsenal går på et tap eller uavgjort så får han skylden her inne (Kanskje ikke så rart mtp på folka her).

 

Men en spiss er virkelig nødvendig, vi har RvP som er fantastisk. Men hvem andre har vi som faktisk putter? Chamackh kryper bortover gresset, gjør idiotiske valg og skyter aldri (Som resten av squaden!). I tillegg så er han helt ubrukelig teknisk og eier ikke duell styrke langs bakken. Bendtner er heller ikke en fantastisk spiller, men han har faktisk en viss evne til å komme innpå og avgjøre i vårt favør. Men er også ubrukelig med ballen i beina slik som Chamackh.

 

Arshavin er en fantastisk spiller i form, men de har vi desverre sett alt for lite til denne sessongen. Men for alt vi vet så kan han klikke helt neste sessong, men tror nok han tar turen tilbake til Russland i sommer. Rosicky syntes jeg i grunn vi kan beholde (Ja faktisk! Ikke bare pga jeg er en stor fan av han), spilte "fantastisk" i de innledende liga rundene, men etterhvert dabbet det av. Men i kamper vi sliter og han kommer på så virker det som det blir mye mer fart i spillet. Han er også god på vår egen halvdel (Verdens beste på taklinger?!), stiller også med et godt overblikk og gode passnings valg.

 

Spillere jeg tror går ut for øyeblikket: Clichy(sadface), Squillaci, Almunia, Arshavin, Denilson, Diaby og Fabregas.

 

Ble litt mye tekst så gir meg her.

Endret av tuxern
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg har ikke fult så mye med på alle spekulasjoner og slik lately så kan godt hende du har rett. Fabregas er jeg svært usikker på om forlater oss eller ikke, alt vi kan gjøre er å krysse fingrene å håpe på det beste.

 

Sitter faktisk å ser på denne http://www.youtube.com/watch?v=HaqtYLxIoVQ&feature=related atm, og får nesten tårer i øyene mtp at han kan gå. :p

Endret av tuxern
Lenke til kommentar

Trekker tilbake det jeg sa om Nasri: http://www.goal.com/en/news/9/england/2011/05/09/2479160/arsenals-samir-nasri-is-not-leaving-negotiations-for-a-new

 

Dog skal man jo ikke ta alt en agent sier for god fisk, men dette er positive nyheter.

 

Negative nyheter: Rice fortsetter. http://www.arsenal.com/news/news-archive/pat-rice-set-to-carry-on-at-arsenal?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+arsenal-news+%28News+Feed%29

Endret av Benbjo
Lenke til kommentar

Helt greit at Pat Rice ser ut til å fortsette. En ny assistentmanager hadde ikke gjort noe, men jeg tror mange (meg inkludert) undervurderer Pat. Han er en skikkelig Arsenal-legende. Han spilte for oss i 16 år og fikk nesten 400 apps, og han har vært en del av Arsenal-staffet siden 1984. Husk at det er den samme Pat Rice som var assistentmanager under "the double"-sesongene i 97/98 og 01/02, samt invincible-sesongen 03/04. Håper vi henter inn Martin Keown som defensiv trener, så kan enten han eller Bouldy ta over etter Rice etter neste sesong.

 

In other news; Barca starlet set for Arsenal. Spennende.

Lenke til kommentar

Litt skuffet at han tok et år til med tanke på at vi må trenge en god del forandringer for å bryte forbannelsen som vi har hatt de siste 6 årene.

 

Angående Barca-gutten er det et spennende kjøp, men jeg ser heller at speiderne driter i talentene, og heller skaffer oss ordentlige forsvarsspillere først. Vi trenger menn, ikke guttunger.

 

Karim Benzema er forøvrig i London as we speak. :yes:

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Hvor har du dette fra?

 

 

What?! Sikker? Hvorfor? Link? Gah!

 

@joshbgordon

"Karin benzema is in london. Just spotted in berkeley square. Hmmmmm. I would put a decent sum of money its not to talk to the #thearsenal!"

 

Det sies at han er i London for å filme en Fifa reklame, men det er lov å håpe!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...