Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sett litt på Bundesliga i det siste. Mener følgende spillere burde vurderes snarest:

 

- Matthias Ginter (1994): Sikkert forferdelig billig, da han omtrent er siste spiller igjen av laget som kom på 5.plass i Bundesligaen ifjor. Freiburg sliter med å overleve i år. En av lagets beste mot Bayern tidligere i år når Freiburg som første lag tok poeng av de. Fast på U21 og over 50 Bundesligakamper. Tipper vi kan få ham for rundt 5 millioner pund. Minner litt om Phil Jones kanskje i spillestil, er ganske godt bygd og ikke redd for å hoppe inn i noe.

 

- Emre Can (1994): Veldig fleksibel spiller. Har dog spilt de siste kampene på venstreback, bl.a. i 1-0-seier over Dortmund. Har spilt fem-seks forskjellige posisjoner hittil i sesongen fordelt på klubblag og U21-landslag, som han også er fast på, med vekslende hell. Virker som han er solid på backen nå dog, levert tre kamper på rad av høy kvalitet. Ble vel straks mer aktuell etter at han ble veid og funnet for lett for Bayern Munchen og solgt til Leverkusen foran årets sesong. Sleit litt mot et engelsk lag forleden dag, men den kampen var jo hele laget forferdelig.

 

Her har vi sjansen til å dyrke to spillere med et stort potensiale i posisjoner som vi egentlig ikke virker å ha et langsiktig perspektiv på per dags dato.

Lenke til kommentar

Hva syns dere om Antoine Griezmann? Kjempetalent for noen år siden, virker å endelig ha fått det store gjennombruddet sitt i år. 10 mål på de 10 siste er ganske brukbart for en venstreving, selv om det er snakk om La Liga. Syns han var helt grei imot oss også, blant annet et skudd i stanga på frispark. Heaps and bounds bedre enn Young iallefall.

 

Vi har vel ingen utpreget venstreskodd venstreving for tiden, så dette tror jeg kunne hevet oss?

Endret av PSV
Lenke til kommentar

United - Bayern i CL:

------------ De Gea ------------
- Rafael ---------------- Evra -

- Fabio -------------- Büttner -
- Valencia ------------- Young -
- Nani ---------------- Kagawa -
- Januzaj --------------- Zaha -


----------- Neuer -----------
----- Dante - Badstuber -----
------ Lahm - Martinez ------
------ Koke - Schweini ------
------ Kroos - Thiago -------
------ Götze - Müller -------

Lenke til kommentar

Tror dere undervurderer godeste Wesley. Vi mangler en kreativ midtbanespiller og en box-to-box. Sneijder passer til den første kategorien, den andre derimot er vrien. Drømmen er Gundogan (han er jo ikke engang cuptied i CL!), men den overgangen virker mer og mer usannsynlig. For det første er det usikkerhet rundt skaden hans, for det andre så er det et typisk Real-kjøp. Er redd Moyes kanskje lar være å forsterke midtbanen hvis Jones fortsetter storspillet og Fletcher begynner å imponere. Da er vi ille ute.

Vært snakk på twitter om å låne ut Zaha til Newcastle for så å kjøpe Cabaye, hva tycks? Ikke at jeg tror han får så mye spilletid der når Ben Arfa knapt får være på banen.

Lenke til kommentar

"08.40 Stuart Mathieson i Manchester Evening News, mener å vite at Evertons midtbanekomet Ross Barkley topper Uniteds handleliste.

Riktignok har “toffee’enes” manager Roberto Martinez gitt alle interessenter klar beskjed om at 20-åringen ikke er til salgs – ikke for noen pris, men den uttalelsen er det neppe noen som tar bokstavelig.


Ifølge Mathieson, hersker det i hvert fall en oppfatning innad i United-systemet om at et bud på £50 millioner i det minste vil lokke Everton til forhandlingsbordet."

 

50 millionar pund for å lokke Everton til forhandlingsbordet. For ein 20-åring. Skyt meg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...