Gå til innhold

Motorola Milestone / Droid


Apebein

Anbefalte innlegg

På tide med en offisiell tråd for denne spennende mobiltelefonen fra Motorola. Denne telefonen ble lansert i USA under navnet Droid tidlig i November i år, og bare noen dager etter kom den Tyskland og Italia under navnet Milestone. Telefonen kjører Android 2.0, har slide QWERTY-tastatur og 5mpx kamera med LED-blitz. Den største forskjellen mellom Droid og Milestone er at førstnevnte har innebygd Google Maps Navigation, mens vi her i Europa får nyte godt av multitouch.

 

motorola-milestone_1.jpg

 

Teknisk informasjon:

 

Motorola Droid

 

Boy Genius Report med anmeldelse av Droid:

 

http://www.boygeniusreport.com/2009/10/23/...-droid-preview/

 

Video:

 

Endret av Apebein
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det frister veldig å bestille denne fra www.expansys.no. Venter på tilbakemelding fra deres kundeservice om noen spørsmål rundt levering og slikt. Ser den er ventet på lager allerede 2. desember, med QWERTY, altså ikke QWERTZ som i Tyskland. 4470,- blir da totalt pris for telefon, porto og moms. Ikke altfor ille det, har allerede bud på min Magic på 2500,- :)

Lenke til kommentar
hvordan blir det om tlf har feil eller mangler? er det garanti på den, og man må sende den ut av landet?

 

Skal vel være garanti som hos alle andre leverandører. Med norsk "kontor" er vel Expansys pliktig til å følge norske lover, men samtidig må nok telefonen utenlands om noe spesielt skulle skje. Men i motsetning til kjøp på ebay og lignende har man jo faktisk rettigheter, og telefonen vil nok bli fikset selv om det tar et par uker lengre enn vanlig.

Lenke til kommentar

Hei, fikk min Milestone levert på døra i formiddag. Veldig fornøyd så langt. Har problemer med å koble meg på et av Wi-Fi nettverkene vi har her, men regner med at jeg finner ut av det (iPhonen min har ingen problemer med det så..).

 

Uansett, det jeg lurer på er om noen har hørt om muligheten for å roote Milestonen (jeg vet at det er mulig på Droid nå, men..) og på den måten få tilgang til betal-apps fra Market? Noen som har prøvd Droid-root'en på Milestone? Eller er det en side på nettet hvor man kan kjøpe Android apps og overføre til Milestone? Hvilke problemer vil det by på i såfall? Hva med updates?

 

Takker for svar.

Lenke til kommentar
Har satt opp innstillingene for internett og mms på samme måte som jeg gjorde på min Magic for en tid tilbake, men jeg klarer ikke å finne/koble meg til 3G. Jeg har OneCall, noen som gidder å legge ut sine instillinger?

 

Jeg har heller ikke klart å få til 3G tilgang med OneCall :/

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...