Gå til innhold

Slette OS-partisjon på asus eee


srbz

Anbefalte innlegg

Jeg fikk min eee med WinXP, men har selv lagt inn easy peasy. Etter oppgradering til ubuntu 9.10 har diverse ting gått helt skeis, og jeg akter å gå tilbake til winxp som ligger på en annen partisjon. Jeg får ikke opp noen dualboot-options ved oppstart, og jeg vil helst unngå å knote i grub dersom det lar seg gjøre. Hvordan får jeg slettet partisjonen som det aktive OS ligger på, og vil da XP boote og fungere slik det gjorde før installasjon av linux?

 

Viktig å huske på: eee har ingen CD/DVD-drev, så jeg må ha et gratisprogram som kan bootes fra USB-stick.

 

Jeg har sett litt på partition logic, men jeg forsto ikke hvordan jeg kunne få den til å boote fra usbpinne. Kan dette være noe å satse på? Ellers forsøkte jeg å lage en ny bootable av easypeasy sin iso, men den ville ikke boote denne gangen.

 

Update: jeg klarte nå å boote fra easy peasy ISO, men når jeg slettet alle andre partisjoner enn windows ntfs fikk jeg en GRUB-feilmelding når jeg skulle reboote. Legger nå inn Easy Peasy på nytt (uten Ubuntu 9.10) for å ha OS på maskinen, men jeg skulle hatt hjelp til å få tilbake XP. Mulig dette ikke er riktig forum for den problemstillingen?

Endret av srbz
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...