Gå til innhold

Kven meiner du er Noregs beste forfatter?


Anbefalte innlegg

Dette er nesten 100% subjektivt, men eg stiller likevel spørsmålet, sidan eg føler det er litt interessant å vite kven andre her meiner er Noregs beste forfatter. Så kven meiner du er Noregs beste forfatter? Har i det siste hatt ein del diskusjonar med ein del kompisar om dette temaet. Sjølv held eg ein knapp på Lars Saabye Christensen, med Erlend Loe på ein god 2.plass.

 

 

PS: kan vær dette spørsmålet er stilt før. Når eg søkte etter det, fant eg ingenting, så eg håper det går.

Endret av Toften
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 4 uker senere...

Jeg gir min stemme til Tom Egeland, noen her inne som kjenner til han?

 

Den siste boken jeg leste fra han var Lucifers Evangelium. Han kombinerer fakta og fiksjon på en veldig troverdig måte i denne boken. Og hvem andre enn Tom Egeland kan bruke en skjør og folkesky albino som hoverperson? Rett og slett fantastisk :thumbup:

Lenke til kommentar

Fryktelig vanskelig spørsmål! Jeg tror man må ha lest en del for å vite hvem som er den beste. Jeg har lest mye, men har nok likevel gått glipp av mye bra. Så lite tid...

 

Ser at flere av mine favoritter alt er nevnt. Lars Saabye Christensen er god. Halvbroren er en fantastisk roman (muligens noe langtekkelig for enkelte, men den er utrolig godt skrevet). I tillegg elsker jeg André Bjerke, kanskje helst diktene hans. Knut Hamsun bør også nevnes. Og så liker jeg Are Kalvø så godt! Morsomt blir morsommere på nynorsk ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...