Gå til innhold

Metallica - Gutta kommer til Bergen! - Generell diskusjon rundt bandet, konserter og album!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hehe, du skal dit i dei tider, Datating? :) Håper på flest mulig datoar i Europa, så får vi sjå kor langt studenøkonomien rekk. Håper på å få med meg eit par show minst.

Ja, og foreløpig relativt åpent program, så kan legge om planene hvis det skulle bli slik.

Blir det i skandinavia håper jeg på Gøteborg eller København. Ellers spiller det vel liten rolle, men Tyskland eller Østerrike hadde også vært en fin tur.

Lenke til kommentar

http://thephoenix.com/BLOGS/onthedownload/archive/2011/01/24/the-big-4-comes-to-america-metallica-slayer-megadeth-and-anthrax.aspx

 

Som dere ser på linken, så står det på The Big 4's facebook-side at ""Like" this page to stay updated on all details for the first and only U.S. appearance of "The Big 4"". Hvis dette stemmer, tipper jeg dette blir den type "30th anniversary of Metallica"-konsert som vi har snakket om tidligere. Ser fram til å følge gutta på veien igjen :D.

Lenke til kommentar

Kirk har ihvertfall vært en tur på Hawaii på et oppdrag. I tillegg mener jeg han holder på å skrive bok om hans forhold til skrekkfilmer (Han uttalte det i et intervju sist høst).

 

http://www.youtube.com/watch?v=PYqPcCHMz98

 

Har blitt sagt litt forskjellig om når de skal gå i studio. Mener Lars sa det ble tidligst i februar-april, men dette kan jo selvølgelig endre seg. Venter gjerne litt ekstra på nytt album, bare jeg får se dem live i år :).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...