Gå til innhold

Problemer med scanner-installasjon


Anbefalte innlegg

Satt meg ned for å installere min nye Canon CanoScan D1250U2F for et par minutter siden. I følge manualen skulle jeg bare koble den opp mot maskina via USB før jeg installerte programvaren. Gjorde som den sa, og "ny maskinvare funnet" kom opp. Drivere ble innstalert og jeg restarta maskina. Når jeg så satte inn cd'en med programvaren og begynte installasjonen påsto den plutselig at drivere ikke var innstalert. Jeg sjekket enhetsbehandling, og der var det ingen scanner. Jeg kobla fra scanneren og kobla til igjen, med og uten restart, men fant ingen ny maskinvare. Lastet så ned drivere fra Canon's nettside og prøvde å installere dem. Da kom jeg litt lengre, helt til jeg skulle velge produsent og enhet. Der var det ingen ting. Valgte "har diskett" og fant i driveren jeg lastet ned, men fortsatt ingen reaksjon.

 

Har testet det i alle USB-portene men ingen forskjell. Bruker Win XP professional.

 

Noen som har erfaringer med samme problem og/eller har løsningen?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Prøv å avinstallere programvaren/driverne og installer på nytt uten å ha scanneren tilkoblet. Plugg den i etter en omstart.

 

Strengt tatt så skulle rekkefølgen ikke ha noe å si, men jeg har selv vært borti at mp3-spilleren min måtte ha driverne inn før jeg plugget den i.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...