Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan spore opp person?


Anbefalte innlegg

Heisann, jeg fant ingen bra plass å plasere dette.. Om du (admin) syntes at det fortjener en annen plass så må du gjerne flytte det.

 

Jeg lurer på om det er noen som vet hvordan man kan finne en person på nett?

Jeg møtte en uutroolig vakker og søt og kjekk jente ikveld, vi ville begge ha mer kontakt med hverandre. Jeg sa til henne at vi skulle la tilfeldighetene bestemme (fordi jeg var ikke helt sikker på om jeg ville treffe henne igjen). Men nå klarer jeg ikke tenke på annet en henne.. Vi fikk "Veeeldig" bra kontakt og vil gjerne treffe henne igjen.. Hun er i millitæret i rekrutt tiden og reiser snart til bergen. Har utrolig lyst å se henne igjen før den tid..

 

Jeg husker ikke navnet, vet svært lite om henne..

Vet noen hvordan jeg kan spore henne opp?

 

=) - tuttebsr

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel, det kan la seg gjøre (med varierende vanskelighetsgrad), men det er en del faktorer når det gjelder dette som det er verdt å bekymre seg over.

 

1: Jeg/vi som leser har ingen garanti for at du faktisk snakker sant (selv om jeg er meget godtroende av natur). Dette er synd, jeg vet det, fordi det er trist dersom du ikke får tak i hun (såfremt historien din er sann).

 

2: Man må ta hensyn til personens interesser og privatliv. Det er uheldig dersom noe 'informasjon' skulle bli misbrukt, samme hvor tilgjengelig denne måtte være (facebook e.l.).

 

Har hørt om og vært borti lignende tilfeller før, derfor er jeg skeptisk til dette. Jeg kan derimot gi deg råd. Gå tilbake til da du traff hun. Var det noen andre der du kan komme i kontakt med som kan ha kjennskap til jenta? Fikk du noen som helst opplysninger om hun, så kan du søke etter dette på diverse offisielle steder (opplysningskontor, telefonkatalog eller til og med skattelistene). Bruk diverse søkemotorer for å se om du finner fram navnet hennes e.l. Disse tipsene er dog mer generelle, og det er derfor jeg gir de, nettopp fordi du kan komme over disse andre steder osv. Du kan også gi ut en 'etterlysning' (av den romantiske sorten såklart) på hun, men de fleste oppfatter dette som litt desp.

 

Beklager om jeg ikke var til større hjelp, men det er som sagt noe som bekymrer meg. Det meste veier på hvor mye informasjon du fikk dog. Navnet er som regel meget essensielt (ikke nødvendigvis hele), så det er synd du ikke husker det. Men prøv å huske det så godt du kan. Forsvaret er nok lite interesserte i å gi ut slike opplysninger, fordi det 1: vil være vanskelig å finne fram til personen du vil ha tak i, og 2: siden du er en fremmed, så er de heller ikke klar over dine hensikter og å gi ut slike opplysninger kan utgjøre en sikkerhetsrisiko. Men det skader ikke å prøve. Lykke til ihvertfall (dersom du har gode hensikter med dette).

 

Edit: Men da er det jo ganske kjekt! Ser for meg en sånn filmscene hvor du dukker opp på togstasjonen eller w/e og kysser og alle rundt klapper :p

Endret av Goldshoten
Lenke til kommentar
<br />Heisann, jeg fant ingen bra plass å plasere dette.. Om du (admin) syntes at det fortjener en annen plass så må du gjerne flytte det.<br /><br />Jeg lurer på om det er noen som vet hvordan man kan finne en person på nett?<br />Jeg møtte en uutroolig vakker og søt og kjekk jente ikveld, vi ville begge ha mer kontakt med hverandre. Jeg sa til henne at vi skulle la tilfeldighetene bestemme (fordi jeg var ikke helt sikker på om jeg ville treffe henne igjen). Men nå klarer jeg ikke tenke på annet en henne.. Vi fikk "Veeeldig" bra kontakt og vil gjerne treffe henne igjen.. Hun er i millitæret i rekrutt tiden og reiser snart til bergen. Har utrolig lyst å se henne igjen før den tid.. <br /><br />Jeg husker ikke navnet, vet svært lite om henne..<br />Vet noen hvordan jeg kan spore henne opp?<br /><br />=) - tuttebsr<br /><br /><br />
<br /><br /><br />

 

Jeg har en veldig god kompis i militæret som er vakt og "scanner" alle inn og ut av leiren.. Har gitt en detaljert beskrivelse av personen og han skal si ifra om han ser henne.. Så metoden er allerede ibruk ;-)

Lenke til kommentar
<br />Vel, det kan la seg gjøre (med varierende vanskelighetsgrad), men det er en del faktorer når det gjelder dette som det er verdt å bekymre seg over.<br /><br />1: Jeg/vi som leser har ingen garanti for at du faktisk snakker sant (selv om jeg er meget godtroende av natur). Dette er synd, jeg vet det, fordi det er trist dersom du ikke får tak i hun (såfremt historien din er sann).<br /><br />2: Man må ta hensyn til personens interesser og privatliv. Det er uheldig dersom noe 'informasjon' skulle bli misbrukt, samme hvor tilgjengelig denne måtte være (facebook e.l.).<br /><br />Har hørt om og vært borti lignende tilfeller før, derfor er jeg skeptisk til dette. Jeg kan derimot gi deg råd. Gå tilbake til da du traff hun. Var det noen andre der du kan komme i kontakt med som kan ha kjennskap til jenta? Fikk du noen som helst opplysninger om hun, så kan du søke etter dette på diverse offisielle steder (opplysningskontor, telefonkatalog eller til og med skattelistene). Bruk diverse søkemotorer for å se om du finner fram navnet hennes e.l. Disse tipsene er dog mer generelle, og det er derfor jeg gir de, nettopp fordi du kan komme over disse andre steder osv. Du <i>kan</i> også gi ut en 'etterlysning' (av den romantiske sorten såklart) på hun, men de fleste oppfatter dette som litt desp. <br /><br />Beklager om jeg ikke var til større hjelp, men det er som sagt noe som bekymrer meg. Det meste veier på hvor mye informasjon du fikk dog. Navnet er som regel meget essensielt (ikke nødvendigvis hele), så det er synd du ikke husker det. Men prøv å huske det så godt du kan. Forsvaret er nok lite interesserte i å gi ut slike opplysninger, fordi det 1: vil være vanskelig å finne fram til personen du vil ha tak i, og 2: siden du er en fremmed, så er de heller ikke klar over dine hensikter og å gi ut slike opplysninger kan utgjøre en sikkerhetsrisiko. Men det skader ikke å prøve. Lykke til ihvertfall (dersom du har gode hensikter med dette).<br /><br />Edit: Men da er det jo ganske kjekt! Ser for meg en sånn filmscene hvor du dukker opp på togstasjonen eller w/e og kysser og alle rundt klapper <img src="https://www.diskusjon.no/style_emoticons/default/tongue.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":p" border="0" alt="tongue.gif" /><br />
<br /><br /><br />

 

Ja, jo er kanskje litt vanskelig å bruke noen av dine metoder uten å ha navnet til personen...

Eneste jeg husker er at hun har en like fin tvillig... Så er det litt vanskelig i og med at jeg på en måte er utro med typen min da.. Så jeg vil ikke gå for offentlig med dette...

 

-Tuttebsr

Lenke til kommentar

Du må bruke den informasjonen du har som folk sier. F.eks spiller hun håndball og er fra et lite sted så har du mye å gå på.

 

Eller så kan du bruke venners venner på facebook. Bare gå inn på person som kan kjenne henne, og se igjennom vennelista. Ble det tatt noen bilder? Hvem tok de bildene? De bildene kommer nesten garantert på facebook, og kanskje er det en som tagger henne. Bruk fantasien. Finner du ut fornavne hennes så er du godt på vei.

Lenke til kommentar
  • 8 år senere...

Hei, Jeg har egentlig et spørsmål angående dette. Jeg var på Color Line Fantasy i vinterferien. Og da så jeg en veldig kjekk gutt som jeg likte veldig godt. Jeg ville spørre han om snappen men så han ikke ofte. Husker hvordan han så ut men har ikke navn. Jeg lurte på om det er en måte og finne denne personen på fks, går det ann og spørre Color Line. (Tviler på at de gir ut sånn info) men er det en måte jeg kan komme over han eller finne han? Trenger hjelp, håper på svar.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...