Gå til innhold

Hvordan tjene raske penger til idrettslag?


Nynaeve

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er mye lettere hvis dere foreldre (regner med at du er en av dem) bidrar, uansett slenger jeg bare ut det jeg har erfaring med.

 

Hvis det er noen bygg som blir reist i nærområdet kan dere ta på dere den første vasken, det vil si å rense hele bygget for drit før de begynner å flytte inn. Dette kan dere kjapt tjene 20 - 40 000 på, snakker av erfaring :) Dette er vel kanskje litt for stort prosjekt, men det finnes jo også mindre butikker som trenger hjelp med dette.

 

Dere kan også høre med trykkerier som trykker aviser om de trenger "puttere" som det kalles. Det vil si folk som legger reklame i aviser før de blir sendt ut. Dette får man alt fra 5 - 10 000 på, og tar ca. 3 timer for 10 stykker. Dette skulle også en gjeng med elleveåringer få til, med noen voksne som passer på.

 

Evt kan dere utruste de med treningsdress, for så å sende de rundt i nabolaget og hente tomflasker, mange som ser på dette som en tjeneste.

 

De to første forslagene passer vel ikke helt for de små barna, men som sagt, får du med en gjeng voksne (les: dugnad ftw!) kan dere fort tjene opp noen tusenlapper :)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 4 måneder senere...

Foreslår noe helt nytt men likevel garantert suksess. Vi solgte 5-pakker med tannbørster av meget god kvalitet. Fortjenesten var veldig god. Vi var en skoleklasse som solgte 300 pakker, og vi tjente 15000 kroner. Prisen per pakke er 100 kroner, og av disse satt vi igjen med 50 kr. Produktet var lettsolgt, og vi betalte ikke noe før vi hadde solgt ut. Hver elev solgte 10 pakker hver uten problem. Kontakt [email protected] for mer info.

Endret av Neilern
Lenke til kommentar
  • 11 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...