Gå til innhold

FM 10 vs. FIFA Manager


Anbefalte innlegg

Folk sier at football manager er bedre, men de færreste har prøvd Fifa manager.

Hod munn og prøv Fifa manager isteden, det er mye bedre.

 

F.eks nå har FM 10 IKKE klart å ta med verken ROGNE, eller KOBAYASHI, som er to sentrale spillere i Stabæk.

Hvordan i helsikke skal jeg spille med Stabæk om de mangler to knallgode spillere?Hvordan kan FM 10 være så sløve å ikke ta med to sentrale spillere i en liga?

 

Elendige drittspill!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Researchen i norge på fm er tragisk, den får minimalt med oppmerksomhet noe som er fryktelig skuffende. Nå det er sagt er jo fm et glitrende spill, og det virker til å være meget polert og bra i år, og det skriker ikke så fryktelig etter en patch etter det jeg kan forstå.

 

Har spilt begge spillene litt siden i går, og jeg liker begge veldig bra. Hvorfor må det være enten eller? Hvert spill gir meg noe unikt og annerledes, så jeg spiller begge.

 

Det er jo utrolig morsomt å spille med lag fra lavere divisjoner i fifa manager, være spillende manager, styre selv hva du vil utvide av stadion, fasaliteter osv. Noen synes kanskje dette blir lite fotball relevant og mer sims, men jeg synes det er en ny og greit måte å spille på.

Lenke til kommentar

Om dette er sant, har du lite du skulle sagt. FM10 blir slått kun ett sted, der Fifa manager har to, hele TO, ekstra spillere fra stabæk av alle lag. Må jeg desverre si meg uenig med deg. Fifa Manager er en rippoff av FM10, der de til og med har prøvd å stjele initialene til Fotball Manager (FM). Du har lite grunnlag på å rakke ned på et storspill som FM10 er. Det finnes også modefiserings programmer til fm10 der du kan lage egene spillere, endre andre spillere og velge hvilkene lag de skal spille på. Da kan du få lage dine "knall gode" spillere.

 

edit: en grov skrive feil

Endret av Erav
Lenke til kommentar
Det er jo utrolig morsomt å spille med lag fra lavere divisjoner i fifa manager,

 

Regner med at du tenker på engelsk liga nå? Eller inneholder spillet lavere divisjoner i Norge også? Har hørt rykter om at det kun er Tippeligaen som er inkludert fra Norge, noe som er litt stusselig. Hadde vært kult hvis det ikke stemte :-P

Lenke til kommentar

Men synes egentlig cm også er såpass unikt og bra etterhvert at de kan være et tillegg til fm, men synes databasen var enda rarere i cm.

 

Nei norsk 1div er dårlig, kun falske spillere, veldig skuffende ja. Men i england har de ekte spiller helt ned i conference north\south, og da er det ganske festlig å begynne helt i bunnen å jobbe seg oppover. Får håpe jeg en gang får råd til å kjøbe klubben min!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...