Gå til innhold

Diskusjonstråd rundt Borderlands


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har ikke noen knapper til å justere sensen på musen.

 

Det går vell greit å spille med høy sens, men det kan være ganske irriterende til tider. Blir noen ganger litt mye snurring osv, så blir litt klar i hode av å se på :p Så hadde vært fint om det er noen alternative måter å få skrudd ned sensen :)

Lenke til kommentar

For noe dritt. Finnes et total game-breaking bug som bokstavelig talt ødelegger alt. Verste er at det ikke kan gjenopprettes.

 

Når du spiller multiplayer/online, og velger å avslutte samtidig som spillet lagres (er ikke sikkert det er det som er årsaken en gang), så er det en sjanse for at alle skill points og weapon proficiencies blir tilbakestilt.

 

Dermed, neste gang du logger deg på din bruker, så vil du ha 0 skill points og 0 weapon proficiency. Dette kan bygges opp videre igjennom spillet, men du vil aldri kunne få tilbake det tapte.

 

Dette skjedde altså med meg i level 36 (akkurat da jeg begynte på min 2. playthrough), og er nå level 50 med 14 skill points og 20-24 weapon proficiency i noen våpen. Jævlig kjipt og det svir. Er på siste delen av spillet, delen før siste boss, og kommer sannsynligvis til å fullføre i dag eller i morgen. Så får vi se hvordan playthrough 2.5 er da.

Har hørt at alle hostiles er level 50+, men du kan ikke passere/levle mer. Spillet blir dermed ekstremt vanskelig for de som måtte ønske en utfordring. I tillegg er alle våpenene som droppes av høy verdi.

 

Uansett, leste på forumet til Gearbox og fant ut at dette er et problem de enda ikke har fikset, og ikke vet årsaken til enda.

Lenke til kommentar

Jeg måtte reinstallere windows og trodde at karakterene mine og settings var savet i steam folderen som alle andre steam spillene jeg har er.

Så jeg tok en kopi av steam folderen før reinstall av windows.

Når jeg skulle spille Borderlands igjen da var alle chars borte.Så Saved games her er vel som noen sier i "my documents" litt kjipt, men jeg var "bare" på lvl 30 enda.

Så husk "my documents" mappen før dere reinstallerer windows.Er jo også kjedelig hvis du er lvl 50 og har UBER våpen, og harddsiken din plutselig skulle ryke.Er jo en del timer man legger bak det spillet her for å bli "kar" :)

greit å sjekke ut sånt før man installerer win på nytt, men det tenkte jeg ikke så nøye over..hehe

Endret av Mio
Lenke til kommentar

Fant noen informative klipp på YouTube.

Se filmen hos Youtube

Se filmen hos Youtube

Prøvde også å finne klippet om en 'hemmelig' våpenkasse utenfor ingangen til The Vault.

Men kan prøve å beskrive hvor den befinnes.

Når du ser på portalen/ingangen til Vault, så snu deg 180 grader og følg fjellet på din høyre side og så og si bare følg den til du kommer til en liten hylle og forsett, må hoppe og dille litt men skal ikke være så vanskelig.

 

En ting jeg lurte på så står det av og til et tall over action skill, pleier å stå 1 eller 2.

Noen som vet hva dette betyr?

Endret av Léon_
Lenke til kommentar
En ting jeg lurte på så står det av og til et tall over action skill, pleier å stå 1 eller 2.

Noen som vet hva dette betyr?

 

Det viser hvor mange skill points du har. Vil anbefale deg å bruke dem med en gang du levler.

 

Gikk fra Lillith til Roland for en liten stund siden, merket tiden det tok for action skillen å bli klar. Fra 37 til 100 sekunder er en stor forskjell synes nå jeg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...