Gå til innhold

Kjøpt ny telefon, brukt før


Emma22

Anbefalte innlegg

Måtte skaffe meg en ny mobil her om dagen. Stakk innom elkjøp og fikk en enkel grei en til en grei pris. Den skulle selges ut fordi det var en utstillingsmodell fikk jeg beskjed om. I dag fikk jeg sim-kortet og skrudde på telefonen. Det ligger da flere sms og telefonnr på telefonen, den har tydelig vært i noen andres eie, om en for kort tid.

Kan jeg klage på dette, få ny mobil? Har jo fått uriktige opplysninger om telefonen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
om selger ikke opplyste noe annet at den var kun brukt til utstilling har du full rett til å klage... ellers har du 30 dagers åpent kjøp

Desverre har Elkjøp her i byen en policy som ikke tillater retur på mobiler. Så jeg lurer i grunn litt på hvordan de kan sitte på en brukt mobil.

Lenke til kommentar

Det gikk veldig greit når jeg kkom til butikken. Han ble ganske taus, og viste ikke helt hvordan han skulle forklare at den var brukt fra før. På grunn av flytting til nye lokaler hadde de få modeller inne nå, så jeg kunne beholde den til neste uke, da de åpner ny butikk.

Finner jeg ikke noe jeg liker da, får jeg nok pengene tilbake.

Lenke til kommentar

Ettersom mobiltelefoner som brukes som utstillingsmodeller ofte har et SIM-kort i seg for å kunne demonstreres fullt ut, så hender det at noen et eller annet sted ringer eller sender SMS feil, slik at de havner på disse ustillingsmodellene (de får jo tildelt et nummer når det settes inn SIM-kort).

 

Flere av utstillingsmodellene vi solgte der jeg jobbet før, hadde nok en og annen SMS-melding, og selvsagt både besvarte og ubesvarte anrop. Flere kunder tok bilder med telefonene for å prøve kameraet, sendte SMS til seg selv/ringte seg selv for å sjekke samtalekvalitet, lagret telefonnummer i telefonboken for å prøve den funksjonen og så videre. Noen av telefonene som hadde vært til utstilling en tid, kunne nok virke som hadde vært i daglig bruk i en kortere periode. Flere telefoner og SIM-kort har allerde lagret telefonnummer til f.eks politi og kundeservice, samt at flere har musikk, bilder og lignende lagt inn fra fabrikkens side.

 

Uansett, om telefonen faktisk er en slik telefon som har vært til verksted, vil jeg tro at du enten får hevet kjøpet, byttet i ny eller ytterligere prisavslag. Slike ting pleier å ordne seg veldig raskt og greit.

Lenke til kommentar
Om man setter inn et dummy sim, vil telefonen slå seg på, men du vil få beskjed om at simkort-registrering mot nettverket ikke fungerer..

 

 

Du mener vel ikke seriøst at dere hadde abo. på alle utstillingstelefoner? 0_o

Var satt inn et aktivt SIM-kort på alle telefonene... med kontantkortabonnement (er 50 kr. på disse, så telefonene kunne testes å ringe med så man kunne sjekke samtalekvalitet og lignende før kjøp)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...