Gå til innhold

Mac under Data > Datamaskiner?


Anbefalte innlegg

Hvorfor er mac-seksjonen flyttet dit? Det er litt rart å ha Mac på en helt annen forumdel enn Windows, Linux og Unix da det er som oftes programvare og operativsystem det er diskusjon om i Mac-seksjonen og Windows, Linux og Unix som sees på som alternativene til Mac, ikke Dell, Asus, HP osv.

 

Vil det bli opprettet et OSX-forum i programvaredelen om dere bestemmer dere for å hode ved lag plasseringen av Mac-forumet slik det er i dag?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Men det er som jeg forklarer ikke behandlet som det. Mac er en maskin med et operativsystem en ikke får til andre maskiner regelrett og er med det et alternativ til Windows, Linux og Unix, og det meste av diskusjoner i seksjonen omhandler bruk av maskinen, programvare og operativsystem, ikke maskinen i seg selv. Og om man skal flisespikke over "Mac", gi seksjonen navnet OSX og flytt den tilbake i programvareseksjonen hvor resten av operativsystemseksjonene er. Det er bare svært uoversiktelig slik det er gjort nå.

Lenke til kommentar
Mac er strengt tatt en datamaskin da. :)

nei, det er en solid mur som ikke slipper noe som helst inn eller ut.

å kalle en mac en datamaskin er som å kalle en gameboy coluor en ps3

å kalle en mac en datamaskin ville vær som å kalle en sykkel for en motorsykkel

å kalle en mac en pc er en fornærmelse du vil unngå

den fornærmelsen som gjør at du blir slått ned på en lørdagskveld..

Lenke til kommentar

Den ble flyttet dit for å gjøre kategorien universell for alt relatert til Mac - programvare og maskinvare. Tidligere var kategorien til for kun programvaren, mens maskinvaren ble spredt litt her og der. Macintosh er som en personlig datamaskin å regne, og da er det naturlig å ha en Mac-kategori under nettopp datamaskiner. :)

Lenke til kommentar

Mac er en type datamaskin, fremst fordi det selges med et spesielt operativsystem, og det er derfor det trenger et eget forum, sammen i kategorien med de andre operativsystemene, ikke fordi de selger egen hardware. Hvor er Dell-forumet? Hvor er HP-forumet?

 

Lag en OSX-del og en Mac-del om det er semantiskken om at "mac er hardware, OSX er software" som gjør at vi macbrukere ikke lenger får forumet vårt blandt Unix, Linux og Windows.

Endret av Trynemjoel
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...