Gå til innhold

Likesinnede med jojo?


Proxymate

Anbefalte innlegg

Jeg har i en liten stund drevet aktivt med jojo, og vil skrape opp det som finnes av likesinnede nordmenn. Jeg antar at det vil være få, men det hadde vært sinnsykt tøft om vi kunne fått igang et lite samfunn. Selve hobbyen er enda upopulær i Norge, men jeg ser at ting begynner å vokse.

 

Det internasjonale nettbaserte jojo samfunnet er utrolig bra, og det hadde vært utrolig greit å ha et nasjonalt et.

 

Samtidig hadde det vært ganske kult hvis noen bestemte seg for å begynne med jojo. Det er en utrolig flott hobby, med mange flotte mennesker (internasjonalt). En perfekt blanding av trening, talent, evne, koordinasjon og estetisk verdi.

 

For de som vurderer å begynne: Sjekk ut denne siden(spesielt forumet, mange hjelpsomme mennesker der) eller svar i denne tråden.

Endret av JonasKJo
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg har drevet med jojotriksing i noen år. Vært rolig en stund nå riktignok (Rubiks kube har vel tatt litt over, så det blir ikke så mye innlæring av nye jojotriks nå om dagen), men alltids gøy med flere med felles interesser. :wee:

 

Da har du vel en del mer erfaring enn jeg, som bare har holdt på i åtte måneder. Noe av det fine er at det er umulig å gå tom for triks, bare kreativiteten som setter grenser.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...