Gå til innhold

Fått meg Joystick... - hvilket spill?


Anbefalte innlegg

Om dette er rett postet er jeg litt i tvil om, men uansett: Har endelig fått meg Joystick (logitech coodless freedom 2.4), og er kjempefornøyd med denne! Revolusjon i forhold til de jeg har hatt tidligere (tidenes morgen opplegg)...

Så nå vil jeg ut å fly; Hvilket spill er fett for flyging? Jeg liker RASK flyging i daler og sånn... Ala Battlefield 1942 mod: Desert Combat 3.0; Mig29 nedi dalsøkkene på Gazala.... hvis noen skjønner hva jeg mener... Fly til USA fra oslo i et drog av en Boeing 767 er liksom i det kjedeligste laget føler jeg...

RASK morro og store våpen er tingen :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er dette raskt og bra? .... sett independence day? Sånn flyving som Will Smith gjør nedi dalen der med den dingsen i ræva.... sånn vil jeg fly. Er IL2 sånn?

Har på følelsen at det er ganske mange middelmådige Flyspill ute å går. Syns faktisk Bf1942 er ganske bra. selv om du ikke kan fly så mye ut over kartet (Desserters will be shot), så er landskapet perfekt å fly i.

Lenke til kommentar
Er dette raskt og bra?  .... sett independence day? Sånn flyving som Will Smith gjør nedi dalen der med den dingsen i ræva.... sånn vil jeg fly. Er IL2 sånn?  

Har på følelsen at det er ganske mange middelmådige Flyspill ute å går. Syns faktisk Bf1942 er ganske bra. selv om du ikke kan fly så mye ut over kartet (Desserters will be shot), så er landskapet perfekt å fly i.

 

IL-2 er nok ikke så raskt som den dal greia i independance day,

det er jo tross alt russiske andre verdenskrig fly du flyr da.

Men etter min mening er det fortsatt et av de best fly spillene noensinne og hvis du ser på http://www.il2sturmovik.com/ så ser du at det er et ganske stort miljø selv om spillet er nokså gammelt og nok mods til å vare deg en stund.

Hvis det er et "arcade" aktig spill du leter etter er nok ikke dette det riktige..

Lenke til kommentar

Fikk akkurat samma joysticken eg og :=)

 

Så eg satt her og tenkte på det samme...

 

Så posten din passa ypperlig!

 

Tenkte eg skulle spille Freelancer med stikka, men var ikkje støtte for joystick der..

 

Kan tenke meg at X-Wing - Tie Fighter er kult med joystick.

Begynner å bli noken år da men...

Lenke til kommentar
X-wing alliance er jo et par år nyere og er et bra spill, men hvis du ikke bryr deg om det er star wars så kan du jo også prøve freespace 2 som har blitt abandonware nå.

du kan laste ned freespace 2 her:

http://www.the-underdogs.org/game.php?id=4150

WHOA! hva i ullsokk skjedde med Freespace?! det var jo genialt! hadde eneren på DVD og spilte toeren for å finne ut at det bare bygde seg videre... jaja, da er det jo bare å laste ned, da...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...