Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Søt jente, men har bart!


Gjest Guest_Hehe_*

Anbefalte innlegg

nesten alle før i tråden har sagt at det bare er en myte men ikke vet jeg.

 

Det er generelt en god ide å be oss trene sammen. Men når jeg trener 4 ganger i uka og er ganske fit fra før blir det nok litt rart å spørre hu om det? Ikke vet jeg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg har heldigvis ikke noe behov for å fjerne hår i ansiktet, men tenk hvis denne jenta faktisk begynner å barbere seg - da antar jeg at hun er dømt til å barbere denne barten kanskje hver dag resten av livet. Det er en kjempe-jobb!

Bare kjapt spørsmål; du er klar over at gutter har ett HELT ansikt å kontrollere skjeggveksten på? Bare sånn for the record. Og "kjempe-jobb" er jeg ikke helt med på. Dere bruker da vitterligen tid og energi på armhulebarbering og på leggene? Koster det deg noe å dra høvelen over leppa i tillegg da? Har dagens energikvote blitt brukt opp? Og selv om man eventuelt vokser seg på resten av kroppen, er det virkelig en sånn "kjempe-jobb" å dra en høvel i tillegg? Holder å dra den over en gang.

 

Barberer meg ikke hver dag, men akkurat barten tar jeg hver dag. Når jeg står opp, rett etter tannpussen plukker jeg frem Giletten min fra holderen, drar ett trekk over barten, og borte. Ikke alltid barten har rukket å vokse frem engang, men ett drag over leppa koster meg så lite at det er jeg glatt villig til å ofre det ene sekundet det tar hver dag. Det er hele 6 minutter i året. Kanskje det er to runk i året jeg ikke rekker, men litt ofrer jeg da for utseende.

Lenke til kommentar
Hei!

 

Har konto her, og vil gjerne unngå å bruke den. Håper stegningskåte moderatorer holder seg unna;P

 

Vel, har møtt en ganske søt og hyggelig jente, men det er en ting som plager meg litt; hun har BART!

Dette er jo helt bak mål spør du meg, og jeg lurer egentlig på hva som får ei jente til å ha bart? Er det sånn at alle jenter egentlig har bart, og så pleier de fleste å fjerne den? Eller er det slik at hun er en av svært få bartekvinner?

Hvis dere har noen felles venner ville jeg fått en venn(ine) av henne til å kommentere det. Ikke noe direkte stygt, men slik at hun forstår det. Hun har absolutt ingenting å vinne på å ha den der, og det kan forklares på en fin måte.

 

Mange av dere snakker om at "Det er klart hun vet at den er der", vel, jeg er ganske sikker på at om hun setter av noen få minutter før hun skal i dusjen og fjerner den, så kommer hun til å føle seg mye bedre. Rett og slett fordi hun da selv ser bedre ut. Lite tidskrevende for en slik stor forbedring.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...