Gå til innhold

Xbox'en ripet opp plata


tjalla

Anbefalte innlegg

Opplevde nylig noe jeg aldri har opplevd før. Spilte Rock Band: Beatles og i det jeg skulle starte en sang, så fikk jeg en beskjed om at dvd'en ikke sto i og jeg ble returnert til dashbordet. Tok så ut cd'en og det viser seg å være en ripe som går rundt hele cd-platen. Denne sirkelripen ser ut til å matche med mønsteret til Xbox'ens disc tray. Spørsmålet er da: er dette noe jeg kan klage på til Xbox (Norge)? Altså bebreide Xbox'en og kreve en ny kopi av Rock Band: Beatles?

Endret av tjalla
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Nei, den står støtt og den ble ikke flyttet i det øyeblikket det skar seg. Noen som har vært borte i noe lignende?

Vet ikke om du kan kreve spillet på grantien, men du kan kreve å få Xboxe reparert hvis garantien fortsatt gjelder.

 

Edit: Er mange som har opplevd å få spillene sine ripet opp, inkludert meg, men da skjedde det med at jeg flyttet på Xboxen.

Endret av Blueone
Lenke til kommentar
Vel, jeg vil tro du burde få erstatning for spillet. Det er tross alt MS sin feil. Men jeg skal ikke si noe sikkert.

 

Xboxen skal vel gå på reklamasjon hvis du ikke har garanti?

Jo det skal det, bare jeg som har formulerte meg dårlig :whistle:

 

Men til TS: Ta kontakt med Microsoft, de har faktisk ganske god service, spessielt med slike kjente feil som dette.

 

Edit: Du kan lese litt her angående bytte av spill

Endret av Blueone
Lenke til kommentar

Det finnes et opplegg hvor Microsoft bytter ødelagt plater av spill som de har utgitt. Dette er forøvrig ikke en gratis ordning, du må bl.a. betale en hundrelapp eller noe slikt for frakt/behandling.

 

Men såvidt jeg vet er ikke Rock Band: Beatles utgitt av Microsoft, så spørs om du kommer noen vei der.

 

At enkelte av drevene i 360-ene kan ripe plater selv når den står i ro, er forøvrig ikke en ukjent problemstilling. Mange har blitt offer for dette, både uforskyldt og selvskyldt, og ikke kommet særlig langt med Microsoft i ettertid, dessverre.

 

Reperasjon i seg selv vil ikke nødvendigvis eliminere problemet. Det er fundementale konstruksjonsfeil i drevene som gjør at de kan ripe plater. Om drevet ditt riper plater på permanent basis, er det nok defekt og må byttes, men ellers har alle drev potensiale for å lage riper utenom på den nyeste drev-modellen (Lite-On) hvor det er gjort forbedringer.

Endret av JerkenovDecoq
Lenke til kommentar
Det skal ikke ha noe å si om det er MS-spill eller ikke. MS er skyld i at spillet ble ødelagt.

 

Det kan nok så være, men som jeg sa, folk har møtt veggen gang på gang med Microsoft angående denne problemstillingen. Det lengste de strekker seg er å bytte ut spill de selv har utgitt (en ordning som ikke akkurat kom med det første heller). De har knapt nok innrømmet offentlig at riping av plater er et stort problem.

 

Les på diverse xbox forum, f.eks. xbox-scene. I USA har 360 brukere trukket Microsoft for retten pga riping av plater, uten suksess.

 

Men for all del, kontakt gjerne Microsoft og klag. Men jeg blir ikke overrasket om ingenting skjer når det kommer til selve spillet.

Endret av JerkenovDecoq
Lenke til kommentar

Da synes jeg det er på tide at noen samler sammen tilfellene og klager skikkelig. For det er rett og slett for dårlig. MS må også ta ansvar for det de ødelegge, akkurat som for det de selger. Xboxen er jo laget for å sette plater i.

 

Hvis de hadde skrevet klart og tydelig før de solgte den at plater kan bli ødelagt og at de ikke tar ansvar for det hadde det vært greit, men da ville jeg ha holdt meg langt unna den (som jeg allerede gjør).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...