Gå til innhold

Hjelp til valg av stillegående psu.


Morgan

Anbefalte innlegg

Hei,

Nå er det mange år siden jeg bygde meg en stasjonær pc sist og er ikke så oppdatert på hvilken strømforsynings merke som er mest stillegående både på idle og load på markedet. Det jeg er ute etter er ett psu på ca.450-700w og skal ikke koste mere enn ca 1000,-. Skal inn i ett chiftech DX-01 Dragon miditower atx kabinett.

Har i dag en Silent System "Q Technology" Ultra Quiet 300w psu,men føler at det kanskje blir litt lite watt...litt usikker.

Skal ikke putte masse stæsj i pc`n,blir bare det vanlige som hovedkort, core 2 duo cpu/m kjøler og ett ati radeon skjermkort og 1 stk intern hardisk og en ekstern hardisk og 2 rambrikker. Skal ikke være en spill pc,men en bilderedigerings maskin (photoshop) og musikkredigerings maskin med cubase.

Så om dere har noen forslag så tar jeg mot med takk..

Mvh.

Morgan

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Litt fella her er jo også at om du velger en PSU bare såvidt stor nok, så vil den gå for full pupp og selv om den egentlig er en psu med lav støy vil den alikevel lage mye støy siden den må jobbe nesten alt den har. Skal ikke påberope meg de helt store kunnskapene ang psu'r, men en psu med overkill watt vil i seg selv være relativt rolig siden den ikke trenger å jobbe så hardt.

Lenke til kommentar

Uten å vite de eksakte komponentene, men om du sier at de er beskjedne, så er vel en Corsair VX450 ganske stillegående. (om det skulle holde) Det som trekker mest i en vanlig maskin er CPU og skjermkort. Ellers er det jo sant som arneodin sier, at å kjøre "akkurat nok", gjerne kan gå, men støy oppstår fordi PSU må jobbe hardere. Men om ting trekker veldig lite, så er det jo ikke nødvendig med f.eks en 1000W PSU, hehe.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...