Gå til innhold

krav på en annen sensor på oppkjøring?


Audiovisuelt

Anbefalte innlegg

Strøk på min første og så langt eneste oppkjøring for bil. Sensor var steinhard! Og ettersom det faktisk er forskjell mellom sensorene, som selv kjørelærerene bekrefter vil jeg gjerne slippe den heksen igjen. Kan man legge inn noe ønske om en annen sensor til neste oppkjøring? frister ikke å betale 3500,- kr for møte det kvinnemennesket igjen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Tviler på du får samme sensor. Jeg strøk første gang og fikk en ny sensor gangen etter. Tror ikke de kan gi deg samme sensor 2 ganger på rad. Men er usikker på om det er noe regel der.

Fullt mulig å få samma sensoren flere ganger. Har hørt om fler som har gjort det.

 

Forøvrig morro å høre på folk som stryker på oppkjøring...det er visst ALLTID sensoren sin skyld :)

Lenke til kommentar
3500,- for oppkjøring?? Stemmer det?

 

pluss minus, det var rundt det. ikke billig :/

 

men takk for svar, tipper det går bedre neste gang, skal iallefall ikke gjøre samme latterlig feil igjen. men man kan jo være uheldig og så klart i trafikken. selv erfarne sjåføferer kan jo gjøre feil i trafikken som ville strøket de på en oppkjøring. men det betyr ikke at den personen har mindre rett på lappen enn en nervøs 18 åring som så vidt består oppkjøringen sin.

Lenke til kommentar
Du har krav på ny sensor dersom du forlanger det. I tillegg, om du stryker to ganger, kan du ved 3. gangs oppkjøring forlange å ha *to* sensorer i bilen om du skulle ønske det.

 

Lykke til :)

 

[Edit]Fjernet unødvendig quote[/Edit]

 

Merkelig. På siden du linker til står det følgende:

 

Dersom du ikke består, kan du be om en annen sensor ved neste forsøk, så sant dette praktisk lar seg ordne. Har du strøket mer enn to ganger, kan du kreve å få to sensorer når du kjører opp på nytt.

 

"Praktisk lar seg ordne" er et veldig svakt formelt krav, og innebærer ikke mye når det gjelder rettigheter. Essensielt betyr det at de skal prøve, men at du ikke kan stille noe makt bak krava hvis de ikke klarer det. Og det betyr ikke at du har "krav på ny sensor dersom du forlanger det".

Lenke til kommentar
Ordlyden "dersom det praktisk lar seg ordne" har i offentlige etater omtrent samme betydning som "vi gir egentlig blankt faen".

 

Vi får satse på at du er heldig og får en annen sensor!

Problemet er jo på små Biltilsyn, om en hver og en skal ha 2 sensorer, så dobler ventetiden og det ikke alltid praktisk mulig når det finnes 2-3 sensorer totalt der.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...