Gå til innhold

Musikk: Noen musikere her...?


Anbefalte innlegg

[This thread is approved by moderator yummy]

Gjennom min fartstid på forumet har jeg ennå ikke observert noen tråder angående folks musiker-egenskaper (spille ett eller flere instrumenter, spille i band, skrive musikk etc). Så jeg slenger ut en tråd om dette, hvor folk kan fortelle litt om hva de spiller, skriver, hvilket musikkutstyr de har, etc.

 

Jeg begynner med å briefe litt med mine musiker-egenskaper...

 

Begynte å spille orgel og piano da jeg var 5 år. Lærte meg gitar og bassgitar da jeg var 13. Spilte også altsaksofon noen år, men ikke nå lenger. Har såvidt prøvd trommer, men jeg er ennå på begynnerstadiet.

Gjennom årene har jeg spilt i en god del band, deriblant danseband, pønkband og blackmetal-band. Har også skrevet enkelte låter. Noe av musikken jeg har skrevet, har jeg spilt inn helt selv ved å spille samtlige instrumenter.

Musikkstil: Jeg spiller det meste som er av stiler. Jeg har alltid hatt som mål å være mest mulig allsidig. Stort sett går det på musikk inspirert av 70-talls progrock, rock n' roll, blues og alternativ.

De fleste musikere liker å skryte av musikkutstyret sitt, inkludert meg. Jeg besitter følgende utstyr:

- Gitarer: '99 Fender Deluxe Fat Stratocaster og en Kingsound Strat-kopi.

- Bassgitar: '96 Epiphone Thunderbird 5.

- Effektpedaler: Morley PWA Pro Wah, Boss MT-2 Metal Zone og Boss CH-1 Super Chorus.

- Forsterker: Laney VC50.

Bilder og mer info finner dere her.

Jeg har ikke noen tangentinstrumenter. Hadde jeg hatt masse penger, skulle jeg investert i et ordentlig Hammond-orgel, helst C-3. Hammond-orgler låter tøffere, kulere og bedre enn alle andre tangentinstrumenter som eksisterer.

Til slutt: Min interesse for musikk er høyere enn interessen for data. Jeg er altså mer musiker enn datanerd, bare så det er sagt :smile:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hey!

 

Spiller trommer, har spilt i ca. 12 år (er 18 nå). Har spilt i endel forskjellige band, blant annet på Gran Canaria (har bodd der i 5 år), men har ikke blitt noe seriøst ennå. Prøver å få i gang noe nå, kribler etter å komme i band her i Norge nå... :smile:

 

I spillestil er jeg veldig fleksibel, men foretrekker rock/heavy metal. Men har egentlig spilt alle tenkelige sjangrer, har vært med på mange arrangementer o.l. Metallica, System Of A Down og liknende musikk er det jeg har spilt mest av i det siste.

 

Hehe, jeg må få lov til å skrive opp utstyret mitt jeg også da... 8) :

Yamaha Maple Custom Absolute, 5 trommers i Cherry Red laquer finish

Pearl SensiTone Brass skarptromme

Yamaha dobbel pedal

Zildjian, Paiste og Sabian cymbaler (litt av hvert...)

 

Bare sånn for å ha nevnt det, så kan jeg også spille litt gitar, og muligens litt keyboard. Gikk på gitarkurs i et par år, men stoppa opp etter det...

 

Hvis det er noen musikere i Østfold-området som trenger trommis, så bare ta kontakt... :wink:

Lenke til kommentar

Trompet i 8 år

Gitar i (husker ikke når jeg starta)

Har en modda MexicoStrat (DiMarcio Humbucker) og en Marshall.

+ div kassegitarer.

Synger i kirkekor (for det er stort sett der de synger Bach-kantater.)

Også er jeg forferdelig god på kam. :-)

 

Hva gjelder "utøvende musikk" er jeg en amatør. Tror ikke det hadde blitt like morsomt om jeg skulle tjent penger på det.

 

Har blitt dårlig med band de siste åra. Men veggen kneler snart av alle cd'ene. Hadde nok ofra maskina før musikken.

 

 

Edit:

Jeg har blandt annet en lilla Boss-pøs som låter ganske artig.

Lenke til kommentar

strat.jpgakkustisk.jpg

Fender Stratocaster std. series og Epi ED - 100 akkustisk.

Spiller på Ernie Ball slinky eller super slinky.

 

Spiller for det meste blues, rock, soul og noe jazz. Ikke for det - det er deilig å harve løs av og til! Da er denne både liten og kraftfull:

lrg_PX3.jpg

 

Pluss piano / keyboard / orgel... egentlig veldig fleksibel.

Men ingen instrument slår et av disse her:

organ.jpg

 

Røsk ut alle registrene og smell i vei med noe Cesar Franck, J.S. Bach eller liknende. Intet er som følelsen av å blåse bakoversveis på deg selv når du bokser i vei på tangentene! Pipeorgelet er også det instrumentet med flest nyanser - enten det er et romantisk eller et barokkintstrument. 64' piper og spanske trompeter - WOW! Det er dritdigg å høre den smatrende lyden kombinert med en bass som starter helt nede i stortåa!" border=0 alt="user posted image" >

Lenke til kommentar
jeg hadde en karriere som blokkfløytesspiller i et år. :shrug:

:lol: Me too :woot:

 

 

Jeg spilte gitar i sikkert 8 år, elns. Jeg gav opp da jeg innså at jeg aldri kunne bli noe særlig flink, og orket ikke bruke tid på å strebe etter det..

 

Jeg spilte i et band i litt over et år, og vi lagde et par sanger, hvor tre av de ble "utgitt" på en "singel". De tre sangene er de verste homo-pop-sangene jeg vet om, og skammer meg over de den dag i dag.

 

 

Jeg elsker musikk. Hører på musikk hver eneste våkne time, og da går det mest i Tool. Tool er .. ja... du må nesten bli frelst for å forstå.

 

Ellers hører jeg litt på klassisk musikk (de gode gamle sviskene), noe norsk, Odd Børretzen og Lars Martin Myhre, Jan Eggum, Øystein Sunde, og div. rock, som Rage Against, A Perfect Circle, Ac/Dc, Muse og Cake..

 

 

Pluss pluss... :D

 

Oje! Fin tråd!

Lenke til kommentar

Nok en gitarist her...

Har for tiden klassisk gitar(Alhambra nylonstrenger) og kassegitar(Takamine). Av klassiske stykker spiller jeg Cavatina, måneskinnssonaten og diverse andre. Pleide spille mye el-gitar, men spiller ikke i band lengre. Favorittgitaristene min er Steve Lukather, Joe Satriani og Steve Vai.

Lenke til kommentar

Jeg har tidligere spilt fiolin i ca. 3-4 år, men sluttet. Ble derfor ikke noe særlig god på det. Nå spiller jeg gitar, og stortrives med det!

 

Har en Fender Std. Stratocaster med Lace Sensors, og en Crate GFX65 forsterker... Lurer på om jeg skal gå til anskaffelse av en "ripper-øks", Ibanez, Charvel eller kanskje Jackson..Steve Vai er gud..hehe ;-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...