Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Utmattelse, kaldsvetting, konstant trøtthet und so weiter.


Gavekort

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg føler meg som sagt ikke helt i form, jeg sliter utrolig mye med trøtthet og utmattelse, så mye at jeg føler det går konsekvent ut over skolegang og fritiden min. Slik som nå sitter jeg å halvsover selv om jeg la meg 17:00 i går og stod opp 07:00. Nå tror dere sikkert at jeg bare sliter med kostholdet, men jeg vil fast bestemt si at jeg har et relativt sunt og regelmessig kosthold, jeg spiser temmelig jevnt (Det hender at jeg ikke spiser på skolen) og jeg har ikke spist noen form for rene karbohydrater i dag. En annen ting jeg sliter med er kaldsvetting, jeg er ofte fuktig under armhulene uansett hvor kaldt det skulle være eller hvor mye jeg sitter i ro, jeg fryser også noe sinnssykt på føttene i følge av kaldsvettingen.

 

Jeg kan legge til at min mor har fått påvist hemokromatose, så overflødig jern kan kanskje være problemet, men jeg vet ikke om det henger sammen med det andre.

 

Jeg har allerede bestilt en time hos legen, da skal jeg få testet meg for hemokromatose og ta en "allround" -sjekk.

 

Men om dere kjenner dere igjen eller har peiling så vil jeg gjerne vite det. Forøvrig så har jeg et par av symptomene til felles med ME, jeg vet ikke helt om jeg har noe såpass alvorlig; men jeg vet hvertfall veldig godt hvordan de har det.

 

Jeg har flere ting også, men de skjer ikke fullt så regelmessig eller er ikke plagsomme, de nevnes i listen nedenfor.

 

 

 

 

Oppsummering av alle symptomene mine:

 

 

*Utmattelse og trøtthet

 

*Kaldsvetting

 

*Hodepine

 

*Smerter i brystkassen

 

*Knirkete ledd

Endret av Gavekort
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kjenner meg veldig igjen i alt du skriver, men "dessverre" kunne ikke legen min finne noe galt i mitt tilfelle, annet enn at det muligens kan være stress og stive muskler som har videreutviklet seg. Jeg har gått til fysioterapi noen måneder nå, etter legens anbefaling, og det har hjulpet i perioder, men plutselig en uke kan jeg være helt tilbake på det stadiet hvor alt er belastning igjen og bli værende der lenge. Har i grunn ikke så mye jeg kan si for å hjelpe deg, men ønsker deg lykke til og håper du finner en mirakelkur som kan fikse situasjonen din! :)

Lenke til kommentar

Jeg hadde kyssesyken for litt over ett år siden. Det begynte med at jeg var veldig utmattet. Kunne bli så trøtt at jeg måtte sove noen timer midt på dagen. Først trodde jeg at jeg hadde fått solstikk eller noe. Fastlegen min - som ikke har peiling - sa at jeg bare hadde en liten forkjølelse, men så begynte jeg å få vondt i halsen. Det ble så ille at jeg måtte dra til legevakta og de skjønte med engang at jeg hadde kyssesyken.

 

Så hvis du føler deg sår i halsen etterhvert så stikk til en lege. Da hadde det ikke overrasket meg om det er kyssesyken.

Lenke til kommentar

symptomene når du nevner henger ofte sammen med hemokronmatose som er genetisk feil som kan arves, og muligens du har diabestes som er utløst av dette. så få de til å teste blodsukkeret hba1c.

 

Diabetes har også noe av samme symptomene som tretthet, "kaldsvetting"/Føling på grunn av bloduskkernivået. Er du mye tørst og må mye på toalettet? og pisse ofte så er dette også symptomer på dette.

 

http://www.pasienthandboka.no/default.asp?...documentid=1065

Endret av Lugmeister
Lenke til kommentar
  • 1 år senere...
Gjest Stranger

Hei

Jeg sliter med noe av de samme symptomene, men har i tilleg klamme svette og kalde hender. Føttene mine er konstant våte av kaldsvetting og jeg har ofte ekstrem kaldsvette om nettene.

Dette har jeg slitt med i ca 3 år nå.

 

Stranger

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...