Gå til innhold

Mahmoud Ahmadinejad fornekter holocaust på ny. Hva mener du?


Hva mener du om holocaustfornektelse?  

351 stemmer

  1. 1. Bør det være tillatt å fornekte holocaust?

    • Ja
      246
    • Nei
      95
    • Ingen formening/Vet ikke
      11
  2. 2. Bør det være tillatt å kritisere Staten Israel for å missbruke betydningen av holocaust?

    • Ja
      298
    • Nei
      32
    • Ingen formening/Vet ikke
      22
  3. 3. Bør Ahmadinejads uttalelser få reaksjoner fra verdenssamfunnet?

    • Ja
      215
    • Nei
      90
    • Ingen formening/Vet ikke
      47


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva med å holde seg seriøs!?

Såpeproduksjon var et av anklagepunktene i Nürnberg-prosessen

 

Men mulig du har rett, -det er useriøst (som mye annet, kanskje også gasskamre?)

 

Jepp. I følge anklagerne skal de tyske nazistene faktisk ha gjort seg skyldig i følgende:

 

* De hadde gasskammer der man drepte folk med Zyklon B

* Og kammer og ambulerende minibusser man brukte til å drepe folk med eksos

* Noen tusen jøder ble drept med en atombombe

* Man lagde såpe, lampeskjermer, håndvesker og madrasser av jødisk fett, hud og hår

* Og man hadde spesielle bankemaskiner for å banke fanger

* Og man kilte homoseksuelle ihjel

* Man kokte folk som hummer i store dampbad

* Og drepte folk med elektriske gulv

* Man kastet små barn levende inn i "gassovnen" mens mødrene så på og gråt

* En bestemt offiser var anklaget for å ville ta over verden ved hjelp av ca. 300 ungdommer utkledde som speidere

* En annen var anklaget for å ha tvunget sine ansatte til å sove i spesielle torturbokser

* Når man kjedet seg skjøt man blink på tilfeldige fanger rundt om i leiren (sett Schindlers Liste?)

* Mengele utførte massevis av operasjoner uten bedøvelse og sprøytet blåfarge inn i jødebarns øyne for å se om de kunne bli ariske

* Nazistene knuste beinrester med en spesiell beinknusemaskin

* Lik ble brent i svære groper utendørs. Og på grill. Fete fanger og kvinner ble lagt på bunnen. For de brant best.

* I ovn kremerte man kropper på ikke mer enn 7 minutter

* En tannlege dro ut hver eneste tann av hver eneste gasset kropp for å finne gull. Og alle kroppens hulrom ble også undersøkt. Og alt hår klipt av. Etter gassingen. Håret skulle brukes som madrassfyll for madrasser for tyske kvinner.

* Når småbarn gråt ble de dengt i veggen til de ble blodige bylter. Deretter ble de gitt tilbake til de gråtende mødrene. Som satt og ventet på å slippe inn i gasskammeret.

* Man jagde jøder opp i trær. Og deretter sagde trærne ned. Slik at jødene døde når de falt ned.

 

Osv osv osv osv.

 

Poenget: hvorfor skal gassehistorien være noe mer sannsynlig enn alle disse andre tingene?

 

ebook om Nuremberg: http://holocaustinfo.net/ebooks/CPeng.pdf

en til: http://holocaustinfo.net/ebooks/carlos_porter_holocost.pdf

Endret av BelzeBob
Lenke til kommentar

Jeg kaller det "-fornektelse" av mangel på bedre ord. "-revisjonisme" vil jeg i hvert fall være svært forsiktig med å bruke ettersom jeg assosierer deg med en prosesss som har visse standarder mhp. metode/vitenskap.

 

Når det gjelder konkret diskusjon av gasskamre så må dere gjerne diskutere det på internett til dere blir blå. Jeg trenger litt mer informasjon og mange referanser før jeg uttaler meg om det. Jeg vil imidlertid advare deg mot å gå i samme felle som tidligere nevnte forsker Fred A. Leuchter (forsåvidt også Baltazar94 og pk2010): å uttale seg om ting man har mangelfull forståelse for. Fred A. Leuchter skal visstnok ha trodd at man behøver større kvantum av Zyklon B for å drepe et menneske enn å drepe lus, men dette fikk han mye kritikk for. Du ser også ut til å være av den oppfatning av at gass-dreping krever latterlig store mengder av Zyklon B - slik at det ville ta flere timer å ventilere gasskammeret. Bare vær klar over at noen mener det holder å bruke en mengde som kunne ventileres ut på 20-30 minutter (ettersom mennesker tåler lite av den gassen).

 

Baltazar94: Jeg ser frem til ditt svar.

 

Mye er svart på allerede, men jeg vil gjenta det jeg har opplyst om før i denne tråden, om at zyklon-B er et insektmiddel.

 

Det er en gass som avgis gradvis fra pellets, og den er også temperaturavhengig, dvs at den virker hurtigere når det er varmere i luften.

Ved 15 grader så vil den ha bygget seg opp til å bli konsentrert nok til å drepe mennesker etter seks timer og ved 30 grader vil dette ta tre timer.

Dette rimer jo uansett dårlig med jødenes forklaringer om at de nesten momentant hørte skrik innenfra de såkalte gasskamrene.

 

Jeg vil også gjenta at zyklon-B har vært gjenskapt i sin opprinnelige form og testet på mennesker, som under tilsyn av lege har oppholdt seg i en lufttett bunker med Zyklon-B i en time uten problemer.

 

Fred Leucter var ekspert på gasskamre og ikke på hvordan de enkelte gasser virker gass, og som alle eksperter så visste han vel ikke mer enn vi gjør om ting som ikke tilhørte hans fag, det han var ekspert på.

 

All giftig gass fortsetter et lufttett gasskammer hvis ikke så vil jo de utenfor også dø.

Og gassene setter spor på hver sin måte, og det var dette han var ekspert på.

Lenke til kommentar

For øvrig har jeg en utfordring til de som tror på Holocaust-historien: kan dere forklare hvordan det tekniske aspektet av Holocaust skal ha fungert? Altså - forklare hvordan et slikt tysk gasskammer fungerte? For meg personlig var det dette med den u-vitenskapelige gasskammerhistorien som fikk meg til å begynne og betvile Holocaust.

 

Jeg havnet i samme klemme som deg.. Det rent tekniske aspektet med historien, selve fasilitetene er ikke mulig å benytte til formålet.

 

Derfor synes jeg det er pussig at folk mener saken er så godt bevist.

 

Vitner forteller en ting, men når det ikke finnes fasiliteter som kan klare det som man påstår holder det bare ikke...

Lenke til kommentar

Synes det også virkelig skurrer at det faktisk er ulovlig å benekte holocaust i flere land (Østerrike, Belgia, Tsjekkia, Frankrike, Tyskland, Litauen, Polen, Romania, Israel, Slovakia og Sveits). Finnes det mye annet som i vestlige land som er opptatt av ytringsfrihet ikke er lov til å mene?

 

Det tekniske aspektet av holocaust henger heller ikke på greip.

Lenke til kommentar

Jeg synes selv det er idiotisk at det skal være ulovelig å fornekte holocaust! Skal det være noen mening i det må det være ulovelig å fornekte alle folkemord opp gjennom historien. Samtidig synes jeg det er idiotisk om det skal være ulovelig å kritisere Staten Israel og å utnytte/missbruke holocaust!

Lenke til kommentar

Ser heller ikke hva jødene tjener på å ulovligjøre holocaustbenektelse i flere land dersom det fant sted. Det vil bare føre til mer usikkerhet hos de som er skeptisk, samtidig vil man ikke få høre argumentene fra holocaustskeptikere og vil dermed ikke kunne komme med motargument.

 

Sanheten vil aldri komme fram om man skal bedrive sensur. Sensur vitner bare om at man har noe å tape på at sanheten kommer fram, vi ser det flere plasser i dag blant annet Kina og ikke minst Wikileaks.

Endret av Kun10kr
Lenke til kommentar

Å jo - det er veldig viktig å gjøre det straffbart å benekte Holocaust som det heter. For man har et makt-monopol å opprettholde. Utrolig mye avhenger både politisk og økonomisk av at folk svelger den offentlige versjonen av andre verdenskrig og Holocaust. Ja, egentlig hele historien om det 20. århundre - fram til i dag. Begynner folk å snakke høyt og fritt om Holocaust, sionismen, jødisk rasisme, objektivitet omkring andre verdenskrig osv - så sitter ikke makthaverne like trygt på stolen lenger.

 

Det samme gjelder selvfølgelig sannheten om 9/11, "Al Queida" og "terror", global oppvarming, det finansielle systemet (Federal Reserve osv) og mye annet. Men Holocaust er tydeligvis den aller helligste kuen man ikke får lov å slakte. Holocaust er det eneste man ikke har lov å stille spørsmål ved. Og dette er ikke uten grunn.

 

Sveits står på den listen over land der det er forbudt å "benekte eller minimere" Holocaust? Det er i så fall skuffende. Sveits er jo ellers omtrent det beste og frieste landet i verden. Tipper sveitserne fikk et eller annet ultimatum de gav etter for.

 

--------------

 

Nå håper jeg Dux kommer og forklarer dette med lus og mengde Zyklon B osv. Jeg liker ikke løse tråder; greit å nøste ting opp etter hvert.

Endret av BelzeBob
Lenke til kommentar

Sveits står på den listen over land der det er forbudt å "benekte eller minimere" Holocaust? Det er i så fall skuffende. Sveits er jo ellers omtrent det beste og frieste landet i verden. Tipper sveitserne fikk et eller annet ultimatum de gav etter for.

"Holocaust denial is not expressly illegal in Switzerland, but the denial of genocide and other crimes against humanity is an imprisonable offence."

 

Art. 261bis 1

 

Racial discrimination

 

Whoever publicly, by word, writing, image, gesture, acts of violence or any other manner, demeans or discriminates against an individual or a group of individuals because of their race, their ethnicity or their religion in a way which undermines human dignity, or on those bases, denies, coarsely minimizes or seeks to justify a genocide or other crimes against humanity [...] shall be punished with up to three years imprisonment or a fine.[43]

 

Wikipedia

Lenke til kommentar

He he. Ja den loven kan man jo tolke akkurat slik man vil.

 

Syns jøder det er diskriminerende at man sier Holocaust er en løgn? Sikkert. Og syns muslimer det er diskriminerende å høre at folk sier de er fanatiske konebankere og villmenn? Sikkert. Osv. Du skjønner tegningen.

 

Nei, enten har man ytringsfrihet eller så har man det ikke. Sitat fra Noam Chomsky:

 

"If we don't believe in freedom of expression for

people we despise, we don't believe in it at all."

 

Altså - ALLE må ha rett til å si hva de vil om hva/hvem de vil. Konkrete eksempler: jødemafiaen i Hollywood må få lov å lage sine anti-hvite propagandafilmer og såkalte revisjonister og anti-sionister må få lov å si det de har på hjertet om jødene og sionistene, Holocaust osv. Muslimer må få lov til å kritisere vestlig kultur - ikke-muslimer må få lov å kritisere muslimer osv osv.

 

Man må gjerne allikevel trekke en grense for direkte hets. Eller i det minste reagere sterkt når for eksempel Eli Wiesel sier at "alle jøder bør reservere en plass i sin sjel for hat mot tyskere." Eller når en jødisk rabbi sier at ikke-jøder er på jorda for å være slaver for jødene. Og andre veien: når hvite nazister/rasister/idioter sier veldig stygge ting om jøder og negre osv. Dette har mest med anstendighet å gjøre.

 

Men i dag er det jo helt på trynet: kritiserer du jøder eller innvandrere, eller betviler Holocaust, så er du automatisk en "hater." Og det er jo absurd.

Endret av BelzeBob
  • Liker 1
Lenke til kommentar

... snip ...

 

... snip ...

 

... snip ...

 

Du har tydelig vis mye å lære ennå.

Dette er ikke noe spørmsål om hvor lang tid du har gått i den statlige propagandafabrikken kalt norsk skole.

Dette har med egen forskning å gjøre, og egen intelligens. Du får ikke noe gratis, selv om jeg nå har prøvd å gi dere denne infoen helt gratis.

Det er jo ikke min feil at dere er fulle av fordommer og ikke intelligent nok til å forstå det jeg har vist dere.

Jeg er ikke "inkompetente og desillusjonert" Men det heter jo at på seg selv kjenner man andre.

 

Du kan ikke stole på info fra wikipedia i denne saken, for hvordan kan du tro at du får korrekt info om holocaust eller noen som stiller kritiske spørsmål om holocaust, fra en nettside som drives av jøder, og er redigert av jøder.

 

I et av mine første innlegg i denne tråden så linket jeg til en video som viste Israelske ungdommer som var ansatt for å redigere wikipedia og andre websider for å opppdra oss i "den rette tro"

Dette er senere bekreftet av en annen som la ut link til dagbladet hvor de også skrev om dette.

Jødene begynner å bli redde nå for de aner at svindelen deres er i ferd med å bli avslørt.

 

Jeg vet om "tvilen" som er reist ved Leucters undesøkelser, jeg har lest dette også. Men det er veid og funnet for lett.

Leucters undersøkelser er jo også bekreftet fra mange andre kilder.

 

Det er også ganske logisk at jødene og deres lakeier vil reise tvil om,og angripe alle som avslører svindelhistorien deres om holocaust, det er et av de eldste triksene i boken.

 

Hvis noen finner ut noe du ikke liker, så gjelder det å så tvil om ham og ødelegg hans troverdighet slik at ingen tror på det han sier.

Denne taktikken brukes også av sosialister, så den burde være velkjent også i Norge.

 

Det at du blir sint når du diskuterer dette, kommer av at du er følelsesmessig involvert i dette med holocaust, men du har ikke noen mulighet til å dokumentere dette som du mener har skjedd.

Derfor blir du sint for dette er en naturlig forsvarsmekanisme, jeg reagerte også slik den gang jeg var en av dem som trodde på denne løgnen om holocaust.

 

Du vil nok ikke akseptere den dokumentasjonen jeg legger ut, uansett kilder. Du har for store fordommer mot meg, og du tror for godt om jødene.

 

Men zionist-jødenes løgner vil bli avslørt , for sannheten om dette vil komme frem og jødene vil da måtte stå til ansvar for sine løgner, og det samme vil de som hjelper dem å spre disse løgnene.

 

Jeg bryr meg egentlig ikke om hva du tror, som sagt så er jeg bare budbingeren.

 

13 års skolegang sikrer oss i hvert fall en viss grunnkunnskap. Høyere utdanning innenfor spesialområder sikrer oss den detaljerte kunnskapen vi trenger for å uttale oss. Egen intelligens og egen forskning holder ikke alltid mål, som jeg har forsøkt å forklare dere. Du og dine nett-venner er egentlig rimelig arrogante hvis dere tror noe annet. Har du den fjerneste anelse om hvor mye latterlig "forskning" som gjøres?! Skal vi tro Wikipedia så er det sannsynlig at Fred A. Leutcher tok sine Zyklon B-relaterte prøver av en restaurert del av leiren. Han testet mao. kanskje etter gassspor på steder som kan ha vært restaurert slik at alle spor er borte.. Og i ettertid utløser denne "forskningen" uttalelser fra dere! Aner du hvor provoserende det er?!

 

Jeg ser du forsøker å sette meg ut av spill ved å hentyde at jeg er følelsesmessig involvert. Godt forsøk :roll: Årsaken til min irritasjon er at folk uttaler seg svært bastant om ting de ikke nødvendigvis vet så mye om. Dette problemet er over alt i samfunnet, og det plager meg. Jeg begår kanskje denne feilen fra tid til annen selv, men jeg eier litt anstendighet slik at jeg går helt av skaftet. Jeg er rett og slett litt ydmyk når jeg diskuterer komplekse ting. Jeg er altså ingen motstander eller tilhenger av Holocaust - kun en motstander av fordummingen av samfunnet. Dere må gjerne være kritiske til Holocaust, men vær litt ydmyke og kritisk til kilder.

 

Nå er jeg for øvrig rimelig lei dette preiket ditt om jødekonspirasjoner, at vi er indoktrinerte, osv. Du har ingen klare beviser for noe av dette, og det vet du nok innerst inne (med 'bevis' så mener jeg ikke 'antydninger' eller 'hypoteser'). Du er også nødt til å innse at dere ikke har klart å fremlegge dokumentasjon eller bevis for noe som helst som ikke har blitt A) klart og tydelig avfeid eller B) betvilt. I hovedsak er B) mest aktuell i denne diskusjonen. Ta for eksempel Fred A. Leutcher: en del av det dere sier baserer seg på hans arbeid, men dette arbeidet har blitt kritisert, hvis jeg kan tro det jeg leser på Wikipedia og andre ting jeg finner etter litt Google-ing. Med andre ord er det en usikkerhet, og jeg kan hverken avfeie eller bekrefte argumentene deres. Jeg eier i hvert fall nok anstendighet og fornuft til å se dette. I ditt hode er antageligvis undersøkelsen til Fred A. Leutcher feilfri, og du nekter å se kritikken (for det er jo bare jøde-propaganda).

 

Hvis dere ikke kan fremlegge ting som er åpenbart logiske og som ikke hviler på en masse antakelser - så kan dere få lov til å diskutere uten meg. Dersom det er behov for å diskutere tekniske ting som fysikk/biologi-fagene og ingeniørfaget så bør dere fremlegge flere forskningsprosjekter som viser hvordan undersøkelsene er utført, osv.

 

Jeg kommer tilbake med et svar til BelzeBob senere. I mellomtiden håper jeg dere kan lese det jeg har skrevet og ta det innover dere: ikke vær så jævla påståelige når dere står på så usikker grunn!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg selv er bare interresert i sanheten og vil nok kalle meg en holocaust skeptiker, da jeg blant annet ikke har blitt overbevist om det tekniske aspektet ved gassing av 6 millioner jøder.

 

Men nå er jeg ikke noen ekspert på gasskamre, men har lest litt om det og sett på tegninger og bilder fra det påståtte gasskammeret og kontruksjonen ser virkelig ikke ut til holde mål. I tillegg virker kremering som en veldig tidskrevende og dyr prosess kontra masse graver eller lignende.

Lenke til kommentar

Hva med å lese bøkene til de som faktisk var midt oppi det!?

Kanskje det, får se om jeg finner motivasjonen.

 

Nå har jeg vært med hvite busser turen og møtte da et tidsviten, men denne karen var en norsk motstandsmann som hadde vært i Sachsenhausen så er nok litt annerledes. Dog litt rart hvorfor ikke andre enn jøder ble gasset i hjel? Har i hvert fall ikke hørt så mye historier om det.

Lenke til kommentar

For øvrig har jeg en utfordring til de som tror på Holocaust-historien: kan dere forklare hvordan det tekniske aspektet av Holocaust skal ha fungert? Altså - forklare hvordan et slikt tysk gasskammer fungerte? For meg personlig var det dette med den u-vitenskapelige gasskammerhistorien som fikk meg til å begynne og betvile Holocaust.

 

Jeg havnet i samme klemme som deg.. Det rent tekniske aspektet med historien, selve fasilitetene er ikke mulig å benytte til formålet.

 

Derfor synes jeg det er pussig at folk mener saken er så godt bevist.

 

Vitner forteller en ting, men når det ikke finnes fasiliteter som kan klare det som man påstår holder det bare ikke...

 

Hvem er du til å avgjøre dette? Har du vurdert sjansen for at du kanskje ikke forstår enkelte tekniske ting? Videre, har du vurdert muligheten for at du baserer dine antakelser på feil informasjon?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...