Gå til innhold

hw.no og prisguide/hw.no stopper å laste (bannerfarm)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
bannerfarm.ace.advertising.com, leste www.betshop.no, adtech.panthercustomer.com

 

Dette er mendingen som kommer opp i firefox (3.5.3) når siden ikke lastes inn.

 

Er det noen andre som har dette problemet? post-71442-1253039653.jpg

 

Det kan gå mange minutter før siden endelig reagerer

Opplever det samme, men bruker IE.

Lenke til kommentar

Får det samme jeg og, enten jeg bruker firefox eller ie.

På jobb er det extra ille. Da slår firewall ut i full blomst og driver å "vasker".

 

Jeg vet om flere som har samme problemet, både privat og på jobb.

En skulle jo tro at dersom Hw.no ønsker at folk skal kunne bruke prisguide til noe fornuftig, det være seg jobb eller privat, så la de til rette for det.

 

Pr i dag er det for meg en ubrukelig tjeneste som er seigere enn sirup

 

hmf! :thumbdown:

 

La meg gjette, ingen kommentarer fra hw.no i dene tråden (eller?)

Lenke til kommentar

Prisguiden er et sørgelig kapittel slik den fremstår nå.

 

- Priser er ofte ikke oppdatert.

 

- Butikker er ikke alltid med, selv om de har varen på lager.

 

- Vareutvalget er langt fra komplett.

 

- Enkelte varer er listet to eller flere ganger.

 

- Spesifikasjoner er ofte feil.

 

- Nylig har responsen blitt ekstremt treg.

 

De fleste punktene over har ikke oppstått over natta, men vært slik over lengere tid. Jeg kjøpte f-eks ny PSU i juni, to uker før noen nettbutikk ifølge prisguiden hadde den for salg. Det tok ytterligere uker før butikken jeg handlet fra kom med.

 

Jeg har i det siste sjekket litt rundt DDR3 og GPU, og funnet ut at flere butikker har varer som er langt mer attraktive, både på pris og ytelse, enn de som står listet i prisguiden.

 

Det hadde kanskje også vært en ide å rydde litt i sortimentet. Man må bla gjennom endel gammel moro for å finne P55 brikkesett på HK-siden. Hvorfor ikke lage en egen rullemeny for utgåtte brikkesett?

Lenke til kommentar

Hei, takk for alle tilbakemeldinger - de tekniske feilene i prisguiden er absolutt ikke holdbare - driftsavdelingen settes på saken!

 

Når det gjelder innleggelse av produkter, spesifikasjoner m.m. vet jeg det jobbes hardt nå, men jeg tipser prisguide-teamet om denne tråden også.

 

Dette skal vi rydde opp i - ellers bare mas! :)

Lenke til kommentar
Dette skal vi rydde opp i - ellers bare mas! :)

 

Det var rett innstilling. Da jeg skrev mitt bidrag igår, var responsen så dårlig, at jeg gav opp å legge ved eksempler. Det virker som responsen er bedre nå, så jeg kan gi et par hint.

 

Ta GTS250 i prisguiden. Der er listet opp Twintech GeForce GTS 250 512 MB / 1 GB / HDMI XT OC 512 MB (og 1 GB). Klikker man seg videre, ender alle 4 som ett og samme produkt hos Pixmania - GTS 250 HDMI XT OC - 512 MB.

 

På samme side mangler Palit GTS 250 Green Ed, som kan kjøpes fra Amentio, for den nette sum av kr 819,-. Det gjør sikkert samme nytten som sine dyrere artsfrender.

 

Jeg handlet forøvrig et par GTX 260 fra Gigabyte igår. De finnes i prisguiden, men man må først klikke seg ned. Oversikten viser en GPU på 576 MHz, men under skjuler det seg bl.a. en godbit på 680 Mhz. Noe av det samme er tilfelle for Gainward, mens Palit Sonic mangler helt. Den ville toppet listen med en pris på kr. 1263 og bedre ytelse enn de fleste i oversikten gir inntrykk av.

 

Minne har med DDR3 blitt mye mer uoversiktlig. Her burde CAS latency vært en del av produktbeskrivelsen, slik at man lett kan sammenlikne pris og ytelse. Søk på Corsair, min 4 GB, 1600 MHz, gav 12 treff, hvorav ett med angitt CL. Et besøk hos Amentio gav flere valg i budsjettklassen, også med bedre tilgangstider enn prisguiden.

 

80plus sertifisering av PSU'er har tatt av, men her savner jeg at den kommer med på oversiktssider. Man kan alltids klikke seg helt frem til produsenten og sjekke der, men det hadde vært veldig greit om det kom frem på første søk. 80plus er i seg selv ikke et kvalitetsstempel, men det gir en pekepinn på hvor "grønt" produktet er. Det sier også litt om hva du kan forvente i strømregning. Påslaget her, får du igjen som økt vifteaktivitet og støy.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...