Jump to content

wotg

Medlemmer
 • Content Count

  770
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 :)

About wotg

 • Birthday 03/17/1976
 1. Litt vel kommersiellt, litt 80 talls lyd på mye av produksjonen, på ingen måte dårlig, men ikke minneverdig heller 5/10. https://youtu.be/zUzd9KyIDrM
 2. Hei jeg har en eldre maskin med et GTX570 som holder på å ta kvelden. Er det mulig å oppgradere til et moderne skjermkort uten å bytte andre komponenter. Trenger ikke å være noe monster skjermkort, noe til et par tusen holder sikkert lenge. Kom gjerne med anbefalinger til konkrete produkter.
 3. Det er planen å teste i morgen. Snakket med Power idag, de hadde ikke noe fornuftig å si. Jensen ga jeg opp etter drøyt 20 minutter på telefonen...
 4. Da mener jeg at den fjerde enheten er nullstilt, så startet på nytt, akkurat slik det står i bruksanvisningen. Det fungerer ikke å ta vekk en av de tre andre enhetene å så sette inn den nyeste noden, registreres fortsatt ikke. Det står i produktspesifikke en at du skal kunne koble til mange fler enheter. Jeg har oppdatert firmware i alle boksene og den nyeste boksen fungerer alene om jeg setter den opp som hovedenhet uten de tre andre nodene. Ikke til å bli klok av det her...
 5. Hei jeg har et Jensen Omni mesh nettverk og er veldig fornøyd med det, men jeg har kjøpt en ekstra enhet for å få enda bedre dekning i garasjen. Telefonen, pc og tv har allerede nettverk der fra mesh nettverket, men merker at det hadde vert bra med en node til for å booste styrken på nettet. Jeg følger bruksanvisningen for å legge til en enhet, men den dukker aldri opp, jeg har prøvd å legge til enheten manuelt, men resultatet blir det samme. Jeg har prøvd å nullstille flere ganger og ingenting skjer. Jeg har vært innom Power der jeg har kjøpt mesh nettverket og byttet enheten to ganger med akkurat samme resultat, jeg har forsøkt å installere enheten andre steder i huset, men den vil rett og slett ikke bli registrert. Er det noe som har noen gode råd?(kablet nettverk er ikke aktuelt)
 6. Lurer på hvordan dette skal funke i praksis på en lang tog eller buss tur. Det hørtes ut som en lite smidig løsning.
 7. Det hadde vært spennende å se statistikk fra Chili. Hvor mange brukere har de totalt og hvordan er forbruket fordelt. Jeg synes jeg har sett masse youtube og brukt mobilen mye i desember og har brukt ca 13gb. Jeg kan fint skjønne at det går an å doble, triple og til og med firedoble mitt forbruk, men hvordan noen på "ærlig" vis når flere hundre gb er for meg et mysterium.
 8. Grunnen til at jeg bruker koldtbord eksempelet er at dette faktisk skjer, et fåtall mennesker kjenner ikke begrensninger og tror de kan spise så mye de orker og litt til fordi de jo har betalt for koldtbord som sier "spis så mye du vil" Så klart det er grenser og det finnes eksempler på at folk har blitt bedt om å gå. Det betyr ikke at koldtbord ikke er en grisebillig måte å spise seg mett på. Fra tilbyderens side, så er de også svært fleksible, de vet at folk smører seg ekstra niste, putter frukt og bakeverk i vesker og lommer osv. Dette er også greit, det er regnet inn i prisen at folk vil gjøre dette selv om det bryter med reglene, men den personen som tar hele eplefatet å heller det i veska si vil selvsagt bli stoppet. Så han fyren som bruker mobilabonnementet sitt til Xbox oppgraderinger på 40, 50gb er personen som heller hele eplefatet i veska si.
 9. Svaret ditt, og spesielt eksempelet om å kjøpe brød viser at du ikke forstår dette i det hele tatt. Hvis du skal komme med en relevant sammenligning, så er det en koldtbord situasjon. "Spis så mye du vil" står det, men det er bare idioter som virkelig tror at du kan spise så mye du vil. I det du begynner å føle skam fordi du VET at du forsyner det langt mer en alle andre som er innom koldtbordet, så er svaret at du enten mangler sosiale antenner eller at du rett og slett driter i andre folk! Dette er hva karen som snakker om Xboxen sin egentlig vet, men han velger å drite i alle andre, fordi det er viktigst for vedkommende å få spille på Xboxen sin å se hvor nærme 1Tb han kan komme før reaksjonen han VET kommer, faktisk kommer. Ingen firmaer vil ha sånne kunder.
 10. På ingen måte tenkt som et Ad hominem angrep det her, men jeg får en oppfatning at du er et stykke ute på spekteret. 4 simkort med 200gb hver, du fremstiller det som om alle trenger 30gb pr dag og du klarer fortsatt ikke å forstå, til tross for utallige forsøk på å forklare at 1tb er en teoretisk grense og at "fri data" ikke betyr fri som i totalt ubegrenset. Du kan lese vilkårene til Chili selv, så reflektere over hvor feil du har tatt. Samme hvordan du vender og vrir på det, så får du sinnsykt mye mer data pr. krone, sammenlignet med en hvilken som helst operatør og hvis forbruket ditt på mobilen overstiger et par hundre Gb i måneden, så lurer jeg veldig på hvordan du bruker telefonen. Poenget har hele tiden vært en god deal og det har vært underforstått at det ikke er snakk om å forsøke å makse den teoretiske grensen. Krever du rabatt på månedskortet hver gang trikken er et par minutter forsinket også?
 11. Et helt legitimt og saklig svar på all kritikken som har har dukket opp på tek.no de siste dagene. Det er ikke engang en overraskelse at Mill fremstiller abonnementet på den måte, da det er akkurat slik oppegående kunder også har forstått det. Men her på forumet så er det jo noen som tar ting så bokstavelig at det gjør vondt.
 12. Ja det er gode poeng du kommer med. Mitt poeng er vel at selv om det reklameres for "fri data" eller "ubegrenset data" så burde alle normale mennesker forstå at det er en sannhet med modifikasjoner og at om de som ikke er så grådige at de må streame foppal i 4K eller bruker abonnementet som sitt primære nett, så hadde mest sannsynligvis ikke disse begrensningene ikke kommet. De som fortsetter å gnåle om dårlig service, løftebrudd osv, ser ut til å være de som er verstingene. Jeg kikket innom kommentarfeltet på Facebook siden til Chili og det var utrolig mye caps lock, utropstegn og andre indikatorer om hvem disse menneskene er... Hvor mye du hadde måttet betale i måneden for virkelig å kunne forvente å bruke 1000gb pr måned er et godt spørsmål. Jeg valgte Chili, da de er den eneste leverandøren som en mengde data til en pris som er mer en fair. Jeg hadde Telia før og det kostet 449,- (mener jeg å huske) for 12gb og det var irriterende å hele tiden måtte sjekke hvor mye jeg hadde igjen.
 13. For en gjeng med tullinger som kommenterer! Streame i 4K eller mene at du trenger 30gb om dagen, da har du skjønt lite... At Chilli har intill 1000gb/måneden betyr ikke at du på død og liv skal bruke 1000gb. Det er som å si at hvis du kjøper månedskort, så skal du konstant ta buss og bane for å få valuta for pengene. Jeg har Chilli og har hittil i Desember brukt ca 9gb, bruker telefonen ganske mye å ser på videoer fra f.eks youtube ganske mye, men ser ikke noe poeng i mer en 720P for mobilt bruk. Hører jeg på musikk fra youtube, så setter jeg kvaliteten til 240P. Det er ikke noe poeng å sløse på bekostning av alle de andre brukerne.
 14. Min kan hentes på posten imorgen, gleder meg
 15. Min telefon blir sendt fra Lefdal imorgen.
×
×
 • Create New...