Gå til innhold

Bærbar PC, ytelse vs stillhet og mobilitet


victurus

Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg har påtatt meg ansvaret å kjøpe inn noen bærbare til 3 veninner av meg. Imidlertid, jeg merket fort at jeg langt fra er spesielt oppdatert på HW fronten. Lurer på om noen her inne kan hjelpe meg med å peke meg i riktig retning.

 

Dette er det jeg er på utkikk etter; 2 stk av en laptop som koster rundt 6k. Den skal brukes i studiesammenheng og bør derfor ikke bråke som et uvær i forelesning. Videre vil det tyngste som skal kjøres på maskinen være photoshop og noe enkel videoredigering. Mao, trenger ikke å være den kraftigste i verden, dog heller en med et kompromiss mellom det meste. Når det gjelder str, så tenker jeg en 13" er tingen. Selv har hun ene sagt seg helt opp til 15", noe jeg mener ikke er helt kurant forhold til mobilitet.

 

Til disse to vurderer jeg acer aspire timeline serien evt asus u80 eller liknende.

 

Siste maskinen skal brukes flittig til arkitektprogrammer, type autocad og rendering. Dvs, den må være mye kraftigere, og mobilitet og annet er mindre viktig. prisrammen her er den samme, dvs rundt 6k, men størrelse skal til gjengjeld være 15" pga bildestr.

 

Som sagt, jeg har uheldigvis ikke vært så oppdatert som jeg trodde jeg var, så noen pekepinner i riktig retning hadde jeg satt utrolig pris på.

 

På forhånd kjempetakk

Endret av victurus
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...