Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Problemer med start av Windows!


Anbefalte innlegg

Har en realtivt ny bærbar fra dell, men etter å ha funket fint en stund har jeg nå fått store problemer. Når jeg starter opp maskinen kommer jeg ikke inn på vista og får opp i en eldre versjon av windows: " C:\\Windows\system32\confiq\systemprofile\Dekstop referer til en plassering som ikke er tilgjenglig. Det kan være på en hardisk på denne maskinen , eller pået nettverk. Kontroller at disken er satt inn skikkelig, eller at du er koblet til Internett eller nettverket, og prøv igjen. Hvis dette fremdeler er utilgjenlig, har kanskje informasjonen blitt flyttet til en annen plassering".

 

Da får jeg gjort svært lite på maskinen, og greier ikke å koble meg til internett. Har sletter de programmene jeg har instalert, men har altså ikke fungert. Noen som har noen anelse om hv jeg skal gjør?

 

Takker for alle svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det kan være at plasseringen av desktop er feil. Prøv å endre filbanen til desktop. Naviger deg frem til plasseringen det refereres til å se om du har desktop/skrivebord der. Hvis ikke prøver du og finne den og flytte den dit. Evt kopiere den fra C: -> brukere -> (ditt brukernavn). 

 

Ikke sikker på om det går, men det skjer ingenting galt om du prøver. (Hvis jeg har forstått problemet ditt riktig)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...