Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Det ene ribbeinet stikker mye mer ut enn det andre


Djfreedo

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Gjør det så kort som mulig jeg siden jeg er sliten.

 

Dag 1. Snakket jeg med en lege, tok røntgen, snakket med en sykepleier som tok EKG blodtrykk osv. Så snakket jeg med en slags kordinator, så den ene kirurgen som skulle opperere meg. Tilslutt snakket jeg med anestilegen(Narkoselege) Deretter gikk jeg og mamma en tur ut av hotellet for å kjøpe noe digg på narvesen, på vei dit så jeg at luftanbulansen skulle til å ta av fra parkeringshuset, sto og skulle ta et bilde av at den tok av, uten å tenke på hvor kraftig den var. Den blåste oss rett og slett bort.

 

Dag 2.

 

Ble vekt av en lege kl 06.45. Måtte dusje og ta på meg sykehus klær fikk også litt piller. Han kjørte meg deretter ned til opprasjons ''stedet'' i rullestol. Der fikk jeg en sprøyte i ryggen. Det var lokalbedøvelse, derretter satt de inn en epuderal i ryggraden. Den ble koblet til en pumpe som pumpet smertestillende inn i beinmargen min. Etter opprasjonen våknet jeg på noe som heter postopprativsengepost. Der var jeg koblet til en masse åvervåkningsutstyr. Om kvelden ble jeg flyttet ned til noe som het Step Down. Der lå jeg over natten. Ca hver time kom det inn en lege og tok prøver av meg og sånt.

 

Dag 3. Ble jeg flyttet til et rom der jeg var resten av tiden på sykehuset. Det rommet delte jeg med et par eldre hyggelige karer som snorket veldig. I går kom jeg hjem. Har nesten ikke sovet i natt pga smerter og skal nok ikke på skolen igjen før på mandag. opprasjonen ble veldig velykket. Hadde ikke trodd dem skulle få det så bra.

 

Beklager at det ble så rotete og beklager ALLE skrivefeilene, men jeg orker ikke å skrive så riktig nå. Er veldig sliten.

Lenke til kommentar

Jeg har også et ribbein som "stikker litt ut". Tror det er fra da jeg spillte fotballkamp for en del år siden, og ble taklet slik at jeg fikk to VIF-spillere over meg. Gjorde ikke så vondt i ribbeina, men fikk et ganske hardt trykk på kroppen. Gjorde meg egentlig mest svimmel. Man etterhvert så jeg at det ene ribbeinet "stakk litt ut" i flere år, før jeg begynte å trene styrketrening og la på meg litt. Nå ser man det ikke lenger. :)

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

En liten oppdatering. Det er nå ca 3 og en halv måned siden opprasjonen. Og det har begynt å stikke litt ut igjen :cry: Var på Ullevål i dag og legen som oppererte meg sa at de ikke ville gjøre noe med det nå, men at jeg skulle komme på kontrol igjen om ca 4 måneder. Er helt knust nå. Det er selvsagt mye bedre nå, men å våkne etter en opprasjon å se at det er helt perfekt og at du ser helt normalt ut og at du ikke har noe å skamme deg over lenger, du får bedre selvtillit igjen og så begynner det å stikke ut igjen. FAEN! helvette! Har vært sånn i noen uker nå, og i det siste har jeg vært veldig deprimert og ikke vært på skolen. Trodde alt skulle ordne seg nå, og at jeg skulle få en ny opprasjon, men NEI da. Jævlig flott julegave jeg har fått ass. Julen er ødelagt. Kjenner allrede at jeg gleder meg til skole start og gym og svømming. De fleste kommer nok til å legge merke til det, og selvtillitten min går enda lenger nedover. Trudde neste sommer var den første sommeren jeg ikke ville trenge å være redd for å gå på stranda i bar overkropp, men NEI da.

Helvette :realmad:

 

Akuratt nå har jeg egentlig mest lyst til å stikke ut i skauen med en Vodka flaske å drikke meg drita full og gi faen i hele denne fordømte julen. GOD JUL!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...