Gå til innhold

Hva slags speilrefleks?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du vil få problmer med å få alle kravene dine oppfylt til under 5000. Spesielt er fugler vanskelig for det krever en god del tele.

 

Det billigste alternativet i øyeblikket er nok Olympus med det rimeligste stabilisert huset du finner (sannsynligvis en E-520) + en standardzoom og en 70-300mm. Hverken E-520 eller noen av de andre entry level modellen er imidlertid ideelle for fugler eller andre ting som beveger seg veldig fort fordi autofokusen er enklere enn på de dyrere modellene.

 

Forøvrig kan du få en 70-300mm som nok er det minste du trenger hvis fugler er viktig til alle merker, men Olympus gir litt mer teleeffekt enn konkurrenetene. Olympus sin 70-300 er dessuten ganske rimelig og har fått greie karakterer i tester.

Lenke til kommentar

Her : http://www.flickr.com/search/?w=all&q=...-520&m=text kan du se et "hav" av bilder tatt med E-520 som se# henviser til. Dette kit'et koster 3.999,- hos japanphoto, og du får et 70-300mm til 1.999,- samme sted. Fordelen med E-520 er at du har bildestabilisator i huset, slik at du ikke behøver å tenke på det når/hvis du skal kjøpe ekstra objektiv(er).

 

Er vel noe av det billigste du kan få til ditt bruk, men om det er godt nok, ja, se det er et annet spørsmål. Les testen av kameraet her : http://www.dpreview.com/reviews/olympuse520/ Her kan du lese test av 70-300 : http://www.43photo.com/blog/?p=121. Og når det gjeldet oppsett i menyene til de forskjellige olympus kameraer, har du denne siden : http://www.wrotniak.net/

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...