Gå til innhold

Sørlanet 2009 (Kristiansand)


Anbefalte innlegg

Sørlanet er arrangert av Fritidsetaten Øst og ungdom fra lokale foreninger. Det var Kristiansands Ungdomsutvalg som tok initativ til arrangementet. De fleste som er med på å arrangere Sørlanet har tidligere erfaring fra lokale arrangementer i Kristiansand og omegn. Sørlanet vil bli Agder-områdenes største dataparty – noen sinne.

 

Hvis det er noe du lurer på kan du prøve å oppsøke forumet vårt eller spørre her i tråden, så skal jeg prøve å svare så kjapt som mulig! For de siste oppdateringene kan du sjekke ut www.sorlanet.no!

 

Vi søker også etter folk som har lyst å være med på å arrangere Sørlanet 2009, bl.a. for sikkerhet. De som har med sikkerheten å gjøre jobber 2-timers skift hvert døgn i par, utover det så har de ingen andre oppgaver under selve arrangementet. Alle som er med på å arrangere Sørlanet 2009 får selvsagt gratis inngang!

 

Påmelding

Påmelding til Sørlanet gjøres via PartyTicket.net. På PartyTicket.net (PTN) kan du reservere billett og plass sammens med vennene dine slik at dere får sitte sammen! Prisen per billett ligger på 317,- og inkluderer PTN-fee. Alle deltakere under 18-år må fylle ut og ta med en utfylt erklæring fra foresatte.

Nettverk

Vi får levert opp til 400Mbit nettverkslinje fra TDC Song. Nettverket består av et multi-gigabit backbone med kraftige core og edge-switcher. Vi kan garantere at det vil være mer enn nok båndbredde tilgjengelig på LANet!

 

Konkurranser

Det vil være konkurranser i Counter-Strike 1.6 (5v5), Call of Duty 4 og Warcraft 3 The Frozen Throne (1v1). Utover dette så vil vi prøve å legge opp til så mange alternative konkurranser som overhodet mulig. Alle konkurranser vil være premiert. Det er dessverre ingen pengepremier da deltakere under 18 år ikke har lov til å delta i konkurranser hvor det er penger involvert.

 

Stands og events

En rekke aktører stiller med stands på Sørlanet og kjører sitt eget opplegg der! Det vil også bli avholdt mindre events på våres egen scene med bl.a. premieutdeling og andre morsomme aktiviteter. I chillout-sonen finner du en god sofa å slå deg ned i samt mindre aktiviteter!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...