Gå til innhold

Trådløs mus til Acer 800LCi Centrino? 802.11b


Anbefalte innlegg

Hei er det noen der som har en anbefaling til en trådløs mus til min bærbare acer 800 lci? Går det an å få en mus som opererer på det innebygde wlan greiene slik at jeg slipper å koble til noe? Eller kanskje med bluetooth? det er vel det og på denne maskinen tror jeg..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

ja, du kan få trådløsmus til maskinen som opererer på blåtann frekvensen. det koster ca. 700 kroner, og da er det med et ekstra adapter, i fall maskinen din og musa alikevel ikke skulle snakke sammen.

 

prøvde å ringe microsoft for å høre om musa var utviklet under bluetooth standarden, slik at den ville fungere med andre enn den medfølgende mottakeren. det visste de ikke svaret på. jeg hadde regnet med å få et naturligvis, ja svar, slik at jeg kunne klage hvis det ikke gjorde det.

 

er imidlertidig fornøyd nok med den innebygde løsningen, og klarer meg fint med en trådmus. så slipper jeg tenke på batterier og slikt.

 

 

johanG.

Lenke til kommentar

Infrarød i front... Teit plassering, spesiellt ved utskrift.

Kombinert modem og blåtannadapter kjem i juni, og kan hende kjem det ein oppgradering til dei som manglar blåtann-biten.

 

Elles følger det ingen diskettstasjon med maskina, og serieport mangler!

 

Overlegent batteri, kongeskjerm og bra tastatur...

 

PS! Den eine av dei fira USB2-portane funke ik med USB2-diskar frå Maxtor. (ik som Usb1, ein gong) - men andre USB1.1-ting funke på han. Dei tre resterande portane funke fint med USB2-utstyr!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...