Gå til innhold

Minnekort til canon 450D


Anbefalte innlegg

Hei sitter og skal bestille fra komplett nå, men det anbefalte minnekortet er utsolgt. Så jeg lurte på om det er mulig å kjøpe følgende minnekort til canon 450D

 

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=367486

 

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=345802

 

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=333474

 

Hadde vært greit med et raskt svar slik at jeg kan få bestilt før jeg drar på jobb :D

 

Takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

det hele koker vel egentlig ned til hva slags bilder du skal ta og hvordan du skal fotografere. skal du ta mange bilder i serie vil dette kreve at du har høyest mulig skrivehastighet på minnekortet. jeg ble egentlig ikke særlig impornert over skrivehastigheten på noen av kortene. de kan dog brukes som reserve-kort som kan brukes hvis ditt "hovedkort" blir fult. Her er prisgioden med søk på Sandisk extrme III 8 GB og jeg vil heller anbefale det fremfor det 8GB-kortet du har valgt. Japan photo har 16GB-versjonen av Sandisk-kortet på lager og jeg vil heller anbefale at du leter litt rundt og heller går for dette kortet.

 

edit: endret linker.

Endret av ilpostino
Lenke til kommentar

Personlig så foretrekker jeg flere litt mindre minnekort fremfor et stort ett. 4GB anser jeg som optimal størrelse for 450D. Det har noe med å ikke "legge alle eggene i en kurv" å gjøre. I tilfelle jeg får en feil på et minnekort, kamera m/minnekort blir stjålet eller jeg av en eller annen grunn mister/roter bort et minnekort så mister jeg i hvert fall ikke alle bildene på en gang.

 

Dessuten så er det som regel ikke særlig billigere å kjøpe et større minnekort fremfor flere små, i hvert fall ikke for Extreme serien til Sandisk hvor de "store" kortene er priset uforholdsmessig dyrt.

 

Så min anbefaling er 4 * 4GB Sandisk Extreme III

 

Billigere og bedre! :thumbs:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...