Gå til innhold

Battlefield: Bad Company 2 - Fakta, videoer og diskusjon.


Gjest Slettet-uVTr2vDm

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Blir vel ikke bedre i BF3 heller da.

 

Jo. CG er ikke med i BF3.

Du liker vel ikke å bli skutt av noe som helst med litt splashdamage. Var bare det jeg ville frem til ;) Våpenbalanse vil uansett være vanskelig å bli enige om.

 

Joda. Har ingen problem med å bli drept av følgende:

- AT4

- RPG

- 40mm

- Granat

- Tanks

- Heli

- Alt annet med eksplosiv damage, EXCEPT:

 

Noob gustav.

 

See the pattern? :) Alt er balansert, utenom CG. Så jeg klager ikke bare for å klage.

 

Våpenbalanse vil alltid være vanskelig, også med splash våpen. Men de bør aldri legge inn våpen som er fundamentalt fucket opp, som CG. Det passer ikke i spill som BF. Hvorfor? Fordi våpen med stor splash og damage, som skal brukes mot inf, er en uting. Det krever null aim, eller skill. Med AT4 har det såpass lite splash at da må du i alle fall treffe rett på! What's that called? Balance.

Endret av Frode99
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er tullingene som springer rundt med CG fremme som om det var main weapon som er problemet som folk klager på.

Hvis du må ty til det for å få kills er du per def. noob og "L2P" er så definitivt korrekt om deg.

 

Som er ganske mange. Selv har jeg vel knapt 30 elns kills med CG. Blir bare flau av å bruke den. AT4 har jeg masse kills med, krever i alle fall litt mer aim.

Endret av Frode99
Lenke til kommentar

Skjønner ikke helt problemet med å blir drept av CG foruten den momentane irritasjonen. At folk bruker CG som main våpen betyr at laget mitt vinner :p Og de som bruker dem er ganske lette å hanskes med. Bare ikke stå i åpne områder eller titt ut et vindu der veggen kan bli blåst i filler så er det lett match.

 

Et typisk tegn i Conquest matcher er når det flyr RPG's fra det ene laget. Det er laget som taper og er frustrerte. Noe som gjør seieren enda sikrere.

Lenke til kommentar

I min verden taper laget som har flest luringer som sitter og blomstrer i ei busk milevis unna objectives...

 

Vil heller ha CG spammers som tar flagg på laget mitt enn pr0 snaipz0rz :mad:

 

 

Apropos engineer, hvilken gun syns dere er morsomst? Akkurat ferdig med plat på ump.

 

 

edit: triple post :o

Endret av Misteltein
Lenke til kommentar

Blir vel ikke bedre i BF3 heller da. Jeg bruker gjerne CG om det er til mitt eget beste, men sutrer heller ikke om jeg blir skutt av en med CG. Effektivt, så hvorfor ikke?

 

Dette blir jo sweet. Rive ned nærmest en hel bygning for å ta en sniper.

http://youtu.be/cLib2olQPZY?hd=1&t=1m56s

 

Så hele videoen... Måten de avansèrer på oppe på taket er veldig urealistisk. En sniper ligger å skyter etter de så jogger de mellom hindrene i tur og orden?

 

Irriterende at spillutviklere ikke tenker over slike ting.. Irriterende :(

 

Men spillet blir sikkert jæskla kult da :D

Lenke til kommentar

Ser man på CG som en så stor trussel bør man kanskje prøve å unngå å bli truffet, noe som ikke er så plagsomt vanskelig om man har et snev av fornuft og klarer å forestille seg fiendens neste trekk.

 

Hvem som er noob er relativt.. er det den som dreper eller den som lar seg bli drept..? :wee:

Lenke til kommentar

Så hele videoen... Måten de avansèrer på oppe på taket er veldig urealistisk. En sniper ligger å skyter etter de så jogger de mellom hindrene i tur og orden?

Hva er urealistisk med det? At en sniper skyter etter de, eller at de avanserer mellom hindre?

 

Var bare måten de jogget på mellom hindrene. Var ikke akkurat redde for å bli skutt virket det som. Må ha vært en dårlig sniper...

Lenke til kommentar

Enig at den joggingen var litt rar (jeg hadde faen meg vært raskere om det var en sniper som skjøt på meg), pluss at han ene fyrn på slutten som bare chillet med praktisk talt hele hodet over kanten! Jada, ikke bry deg om han fyrn med sniper på andre siden av veien :p

 

EDIT: Kanskje litt off-topic det her da.. :)

Endret av Frode99
Lenke til kommentar

Etter så mange skudd var det jo tydelig at det ikke var en god sniper, selv om han etter sigende hadde en .50cal. Så mulig han ikke var så bekymret :p

 

Temmelig idiot sniper som skyter så mange "halvhjerta forsøk" og avslører posisjonen sin. Det er det mest urealistiske :p

Lenke til kommentar

Hvordan vet du det var en .50?

 

Jogginga ser da realistisk ut den, man har jo ikke akkuratt en løpebane til å få opp farten på, og de har jo faktisk masse utstyr med seg. Det som er urealistisk er sniperen ja, en sniper ville aldri ha skutt så mye att han hadde avslørt posisjonen sin. Samme feilen som alt for mangen recons gjør i BC2, de spammer skudd og treffer ikke en dritt. En ekte/god sniper ville ha gått for dødelige skudd. :ermm:

Lenke til kommentar
Jogginga ser da realistisk ut den, man har jo ikke akkuratt en løpebane til å få opp farten på, og de har jo faktisk masse utstyr med seg.

 

De ville nok heller bykset mellom hindrene, du trenger ikke løpebane for å kaste deg forover. Selv ikke med 40kg oppakning. Hvis de har så mye utstyr på seg at de ikke klarer å bevege seg raskt nok ville de sikkert heller lagt fra seg utstyr til sniperen var ute eller bedt om assistanse til å ta ut sniperen (hvis de hadde muligheter for assistanse da).

 

Alt annet enn:

15cm2k3.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...