Gå til innhold

Pc-høytalere av høy kvalitet


Anbefalte innlegg

Med gode høytalere kan man lettere legge merke til detaljer, på godt og vondt, men mest på godt spør du meg. Man hører f.eks forskjellen på FLAC og 128kbps mp3-filer. Eller hvis det er dårlig kvalitet på musikkinnspillingen.

 

Jeg og har "ærlige" høytalere, men synes spotify høres helt greit ut. musikken på spotify er såvidt jeg vet kodet i 160kbps Ogg Vorbis. 320kbps hvis du har "premium".

 

Jeg tror hvertfall det kan være minst like bra med de tekton-høytalerne og t-amp som hvilke som helst standard pc-høytalere til under 3000,-, selv om du hører en del på spotify.

 

Noen som har noen meninger om dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmm.. Pussig. Høytalere har i utgangspunktet ingenting med koner å gjøre ;p Det var da vel ikke på kjøkkenet de skulle stå? Jaja..

 

Med en t-amp på 15W må man hvertfall ha høytalere med en følsomhet på 87dB (eller mer) og de bør ha nogenlunde bra bass siden du ikke skal ha sub.

 

Jeg prøvde å lete på FINN, der fant jeg disse:

 

http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=14503799

http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=18320477

 

"Concept 1 er svært enkel å drive, og kan derfor kombineres med de aller fleste forsterkere av vanlig og god kvalitet. Den trenger ikke mye effekt, og i vanlige mindre rom og stuer kan du gjerne klare deg med rundt 20 watt og oppover. " -hifiklubben

 

Litt usikker på den.

 

Jeg har litt begrensa peiling på dette, men du kan jo prøve å spørre på AVforum hvis ikke du får flere svar her.

Lenke til kommentar

Jeg bestemte meg for å insistere på å kjøpe høytalerne, det var ikke mitt problem at han ikke hadde hørt med konen. Vi hadde avtale om pris og dealen var iboks.

 

Tingen med konen var at de nye høytalerne ikke falt helt i smak hos konen, og derfor ville han beholde de han hadde tenkt til å selge til meg.

 

Legger til: Bra han gikk med på selge de likevel, for deres nye forslag til høytalere så helt forferdelige ut iforhold til tekton høytalerne ;) (likevel takknemlig)

Endret av O:M:A
Lenke til kommentar
Legger til: Bra han gikk med på selge de likevel, for deres nye forslag til høytalere så helt forferdelige ut iforhold til tekton høytalerne ;) (likevel takknemlig)

 

Hurra!! :D Gratulerer med vinninga ;d Er igrunn enig i at tekton-høytalerne har mye mer å gjør ved en PC enn de andre jeg linka til.. begynte å miste troa ei stund ;d

Lenke til kommentar

okei : ) det holder helt sikkert.. har du fått testa nå da? ;D jeg følger med, har bare glemt å kikke innom på et par dager.

 

Jeg har nettopp flytta hjem igjen og endra litt på oppsettet.. bruker nå t-ampen og høytalerne til htpc og TV. Har det helt utrolig komfy her jeg sitter i sofaen no : D

Lenke til kommentar

Hvis du ikke allerede hadde kjøpt forsterker hadde jeg helt klart bydd på denne:

 

http://avforum.no/avtorget/showproduct.php...ct/52496/cat/13

 

Det var en av toppmodellene til Denon for noen år siden og spiller også meget bra i kun stereo. Deretter kunne du utvide til surround når du eventuelt følte for det.

 

Den går nok for litt over 1000 kr noe jeg må si er ett kjempekupp til den prisen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...