Gå til innhold

Test: Test: Samsung S8000 Jét


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Iphone er kanskje fortsatt ubestridt konge på haugen på nett, men Samsung ligger ikke langt bak.

 

Dere har selv erklert HTC Touch HD som regjerende seierherre. Visstnok kan vi "glemme Iphone". :tease:

 

Alt som har Opera Mobile og grei nok skjerm er bedre enn Iphone på nett. Basta. Nå kommer visstnok Opera med Flash snart også...

Lenke til kommentar

Litt synd at det ikke er samma person som testa Omnia HD som testa denne. Jeg føler at man går glipp av mye i forhold til nevnte telefon i Jet, men tror egentlig at det er nesten ingen forskjell i det hele tatt.

 

For eksempel gjorde det meg skeptisk at artikkelforfatter her synes at videokvaliteten ikke er spesielt bra, tross høy oppløsning. Dersom Samsung bruker samme bildebrikke på Omniaen, vil det da si at den økte oppløsninga egentlig ikke har noe å si?

 

Kan noen oppsummere veldig kort forskjellene mellom dem? (gjerne med litt hardwarefokus).

 

På forhånd tusen takk :D

Lenke til kommentar

Jeg må bare pirke litt :)

 

Amobil skriver at skjermen er kapasativ. Dette er feil, da den faktisk er resistiv. Den reagerer på fingernegler og andre gjenstander, men Samsung har gjort en veldig bra jobb med skjermen og gjort den såpass følsom at den reagerer på det minste lille trykk. Dette gjør at du ikke føler at du fysisk trykker inn skjermen, og at den derfor føles kapasativ, selv om den likevel er resistiv, slik som 5800 mm. :)

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 2 uker senere...
Hvordan kan det ha seg at denne koster nesten like mye som HTC Hero?

Hvorfor ikke? Spesifikasjonene er jo meget like.

 

Første forskjellene jeg legger merke til er OS og at Jet har én tomme mindre skjerm men høyere oppløsning og AMOLED teknologi.

I Hero følger med 2 GiB minnekort (288 MiB intern) mens Jet har 2 GiB internminne.

 

Hvorfor skal den ikke koste like mye som HTC hero?

Endret av PantZman
Lenke til kommentar

Jeg har ikke satt meg så mye inn i Android OSet men innser at det i mer eller mindre grad er et smartphone os.

Vil du frem til at OSet øker prisen på en tlf med ellers meget lik maskinvare?

 

Smartphone

 

Smartphone, eller Smarttelefon, kalles gjerne mobiltelefoner som i tillegg til vanlige mobilfunksjoner har alle, eller noen av egenskapene til en PDA. Disse telefonene ser gjerne ut som en litt stor, eller klumpete mobiltelefon. Imidlertid finnes det en god del PDA-er som har mobiltelefonfunksjon som tillegg, og derfor har beholdt utseendet til PDA-en.

 

PDA (personlig digital assistent) eller lommedatamaskin, er en liten, bærbar datamaskin med et raskt operativsystem. Personlige digitale assistenter inneholder i dag en rekke funksjoner i tillegg til møtekalender, adressebok og klokke. For eksempel kan de ha meldingssystemer for elektronisk post og navigasjonssystem.

 

Om Iphone og HTC Hero er smartphone kan jo nesten Jet også kalles det med tanke på alle andre funksjonene den har.

Ja jeg er klar over at du er mer fri til å fylle en Android tlf med programmer enn Samsungs OS men hvor mange mener du virkelig trenger dette? Disse tlf leveres med alt en hvermannsen trenger.

Endret av PantZman
Lenke til kommentar

Fra amobil testen:

Utover dette er Jet både kjapp og brukervennlig så langt som Samsung klarer det, selv om vi syns det er et stykke igjen til Iphone. Så skal det nevnes at Jét kan ha funksjoner og programmer åpne i bakgrunnen. For å få dette til å kjøre mykt har Samsung satt inn to prosessorer, en som håndterer de enkleste telefonfunksjonene, og så en råtass på 800 Mhz som skal ta seg av programmer og funksjoner. Dette er en høyere oppdateringsfrekvens enn det de råeste smarttelefonene stiller med, og fungerer ypperlig.

 

Det sies også at tlf kan gjøres enda litt kjappere ved å tvinge prosessoren til å kjøre konstant 800Mhz.

 

Jeg har ikke denne tlf selv men vurderer å skaffe en selvom jeg knapt har bruk for mer enn å ringe, sms og kamera.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
  • 1 måned senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...