Gå til innhold

LAN og svineinfluensa


Gjest

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Er det mange her som kommer til å droppe å reise på LAN i nærmeste fremtid, pga. redsel for svineinfluensa?

 

Mulig dere som leser dette spørsmålet bare rister på hodet og ler, men det er vel et faktum at flere vil bli smittet her i landet.

 

Mvh. Lasse

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Mulig dere som leser dette spørsmålet bare rister på hodet og ler, men det er vel et faktum at flere vil bli smittet her i landet.

 

Men faktum er også at størsteparten vil kun oppleve det som en vanlig influensa, og man kan ikke isolere seg inne på rommet sitt på grunn av dette. Er du paranoid så ta med deg noen desinfiserende tørkegreier til hendene dine, og ikke ta deg til fjeset uten å bruke dem først.

Lenke til kommentar

Gi faen i svineinfluensaen. Vanlig influensa dreper flere. Selv så har jeg akkurat kommet hjem fra en festival med sikkert 70 000 stykker samla fra hele verden. Alle vi møtte drakk gjerne fra de samme flaskene, bodde i de samme teltene og folk klina over en lav sko. Jeg har ikke hørt om noen store problemer med svineinfluensa tross dette. Den er temmelig oppskrytt.

Lenke til kommentar

Tvert imot, de eldre er omtrent ute av faresonen. Legene mener de fleste eldre har vært utsatt for et eller annet virus for mange år siden som kan minne om svineinfluensaen, og dermed er pr dags dato immune. Men om viruset muterer, kan det fort bli verre.

 

Anyways, ikke skipp LAN bare pga svineinfluensa. Det er som L4r5 sier, vanlig influensa dreper flere. Jeg var i Ayia Napa i sommer, der skal visst svineinfluensaen ha florert, jeg har blant annet hatt det. Det var omtrent mildere enn en vanlig influensa.

Lenke til kommentar

Forøvrig kan jo arrangører ta litt ansvar og sette ut spritdispensere ved matsalg og lignende. Var nettopp med på et arrangement (festival, ikke lan) med ca 3000 mann, og der var det satt ut spritdispensere ved matteltet. Vi hadde ingen meldte utbrudd gjennom festivalen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...