Gå til innhold

HTC Hero - It just makes sense


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Task Manager var det ihvertfall hos meg.

 

Merkelig nok fikk jeg nå opp en meny som lot meg velge om jeg ville bruke vanlig Android-home eller TouchFlo-home (Sense), bare ved litt random trykking. :p

 

Velkjennt bug som ofte henger sammen med installasjon av enkelte programmer. En fil-eksplorer har bla vært i søkelyset.

Astro?

Lenke til kommentar

Virker topp, takk for tipset :)

 

Takk! Hadde vært veldig praktisk å kunne bare brukt Google kontaktene, men det hadde jo vært en sinnsyk jobb å lage ny kontakt for alle tlfnr mine i Gmail, ihvertfall, når det ikke syncher begge veier. Endrer jeg nummeret på tlf og senere gjør ny synch så vil jeg jo ende opp med det gamle nummeret igjen...

 

Hvordan gjør folk det med kontaktene sine for å holde det enklest mulig og oppdatert?

 

Hvis du vil at alle kontaktene dine skal synces mot Google Contacts, men ikke har gjort dette før har du et genialt gratisprogram i market som heter contactsync (har skrevet om det tidligere i tråden) dette endrer alle kontaktene i telefonlista fra "Phone" til "Google" og dermed blir de automatisk syncet uansett om du endrer på tlf eller på nettet.

Lenke til kommentar

Batteriet er noe av det dårligste jeg har vært borti. Var full ladet kl 08. Etter en dag på kontoret med vanlig bruk var batteriet helt tomt kl 18. Det eneste jeg har av programmer åpne er WIFI og gulesider app. Og litt musikk på vei til jobb. Jeg sliter også med at telefonen legger på samtalen helt av seg selv. Jeg mistenger at jeg kommer bort i end call knappen med skinnet når jeg snakker iden. Er det flere som sliter med det?

Lenke til kommentar
åssen får vi ÆØÅ på tastaturet da? og hvordan få ordlista til å foreslå ord som inneholder ÆØÅ? har lasta ned ordliste og tastatur fra market men ingen forskjell.

 

bruk søkefunksjon i tråden.

lest gjennom samtlige 44 sider uten å finne noe vettugt. noen tips?

 

Regner med du har lastet ned 'scandinavian keyboard', samt norsk ordliste?

 

..for å velge keyboard, tapper du Og holder, i 'tap to compose' feltet, så velger du 'select input metod', og deretter 'scandinavian keyboard'. ;-)

 

John Erik

Lenke til kommentar
Hvis du vil at alle kontaktene dine skal synces mot Google Contacts, men ikke har gjort dette før har du et genialt gratisprogram i market som heter contactsync (har skrevet om det tidligere i tråden) dette endrer alle kontaktene i telefonlista fra "Phone" til "Google" og dermed blir de automatisk syncet uansett om du endrer på tlf eller på nettet.

 

Tusen takk for tipset! det var akkurat noe sånt jeg var ute etter. Har en seriøs jobbe med å editere alle disse i Gmail, men det blir jo bra til slutt o det er bra å ha alle kontaktene lagret et sted også! Har lest gjennom hele tråden og holder på med en andre gang nå, men har visst glippet forbi hvis dette har vært nevnt tidligere, så takk!

 

Jeg bemerker meg at det er en del som har rootet telefonen sin, og lurer derfor selv på å gjøre dette.

 

Det er bare noen spørsmål som jeg føler ikke er besvart like godt anngående dette emnet.

 

Hvor stor er riskoen for at telefonen kolapser etter root?

Hvordan påvirker root garantien på telefonen?

Kan man få tilgang til alt på market på en annen måte enn å kjøre root på telefonen, i så tilfelle hvordan?

Blir fulstendig bruk av market åpnet for oss i Norge på et eller annet tidspunkt, slik at man slipper å vurdere å roote telefonen nå, eller i fremtiden?

 

Jeg er selv veldig skeptisk til å roote telefonen, med tanke på garantiordninger.

 

Jeg har bemerket meg at noen også hevder at ytelsen på telefonen blir bedere etter en root opperasjon. Er dette alene en god nok grunn til å roote den?

 

Lurer også på dette.. mye er nok svart litt her og der, men fint om noen kan gi en samlet og god forklaring på fordeler/ulemper, og om noen vet om vi skal få tilgang til å betale i Market uten å roote innen rimelig tid.

Lenke til kommentar

Det som gjøres når man "root`er" telefonen er å åpne administratorbrukeren slik at man kan trikse med operativsystemet. Slette standardprogrammer som følger med OS`et ++++

Du kan også flytte applikasjoner/cache til SD-kortet, opprette swapfil (for minne) på SD-kortet. Dette krever dog at man har ett class 6 kort i telefonen.

 

Det bør også nevnes at man uten problemer kan kjøre "UN-ROOT" på telefonen slik at den blir slik som den var før du låste opp root-brukeren ;)

 

Det er ikke selve "root`ingen" som gjør at man kan kjøpe applikasjoner, men den gjør det mulig å installere/kjøre en app som heter "market enabler" :)

 

Så spm'et "Skal jeg ROOT`e eller ikke???" Ville du ha kjøpt en PC/MAC hvor du ikke hadde administratortilgang?? ;)

Endret av DrLaban
Lenke til kommentar

Ble forhåpentligvis litt klokere, så takker for alle svar :)

 

Vi burde ha en egen tråd for root. Er veldig glad vist noen med litt kunskap kan starte en slik tråd, slik at vi kan få alle positive og negative sider ved det å roote telefonen...

 

Det er ikke selve "root`ingen" som gjør at man kan kjøpe applikasjoner, men den gjør det mulig å installere/kjøre en app som heter "market enabler"

 

 

Er det ikke mulig å installere market enabler applikasjonen uten root, og finnes det absolutt ingen andre gode alternativer?

Endret av HelteTeigen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...