Gå til innhold

Pijus treningslogg - Rehabilitering og en ny personligrekord


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Uke4 - MadCow 5x5 - Fredag (random trening)

 

Markløft (uke3):

76kg - 5 reps L

91kg - 5 reps L

107kg - 5 reps L

122kg - 5 reps T

 

Benkpress:

41kg - 5 reps L

51kg - 5 reps L

62kg - 5 reps L

72kg - 5 reps L

84kg - 3 reps M/T

62kg - 8 reps L/M

 

Chin Ups:

3x5 - 6kg

----------------------------------

Komentar:

Sist treningsøkt var på mandag, så igår gledet jeg meg som en liten unge til treningen.

Lårene var helt sprengt idag. Så ble ikke noe knebøy. De fire første settene på markløft var ganske lette, mens det siste var betrakteligere tyngre, manglet fleksibilet i beina så teknikken ble litt skjeiv.

Benkpress var ganske grei, de fire første settene kjente jeg ikke noe i skulderen, men den siste repitisjonen på siste settet kjente jeg litt i høyre skulder. Noe jeg har tenkt å prøve å ordne opp i helgen.

 

Jeg fikk tatt noen bilder, men ingen av dem var noe særlig kvalitet på. Så jeg tror jeg utelatter bildene denne gangen til jeg får meg et bedre kamera. Når det kommer til trening er jeg %100 ærlig med meg selv, jeg takler ikke et "fint" på teknikkene, det må være "vedlig bra". Det gjør jeg også når jeg ser meg selv i speielt, jeg må innrømme at jeg egentlig ikke bryr meg så veldig mye om hvordan jeg ser ut, men det er styrken som gjelder, ikke hvor store musklene eller hvor mye fett jeg bærer på. Selfølgelig vil jeg ikke være en svær fettklump på 100kilo, men virkelig, så lenge jeg føler meg knall og styrken er i boks bryr jeg meg ikke særlig mye om fett eller hvor store muskler jeg har.

 

Musklene jeg er fornøyd med:

Ryggen

Triceps

Lårene

Underarmene

Magemusklene

 

Musklene jeg er delvis førnøyd med:

Brystet

Biceps

Leggene

 

La meg først ta for meg brystet, jeg liker ikke fasongen kan jeg vel si. Men fasongen er det lite å gjøre med, liker å se ned på brystet og kjenne på de, men å se seg selv i speielet er ikke det beste jeg vet, der de ser veldig flate ut. Så bicepsene. Når jeg begynte å trene tricepsene og fikk en grei størrelse på dem, så så bicepsene veldig små ut, og i speielet ser de heller ikke så veldig store ut når jeg tar flekser dem. Magemusklene er jeg veldig fornøyd med egentlig, før jeg begynt å trene så kjente jeg ikke magemusklene når jeg stod opp rett og strammet, noe som har endret seg nå. Bare den prossessen har betyd mye for meg.

Det er ingen muskler jeg ikke er fornøyd med, fordi jeg simpelt talt bare elsker meg selv og kunne aldri hate noe som helst med kroppen min, noe jeg utforder alle til å gjøre.

Endret av Pijus
Lenke til kommentar

Hvor høy er du, og hvor mye veier du?

 

Kjenner meg veldig godt igjen på den delen om at styrken er viktigst, og at du ikke bryr deg så veldig mye om utsende. Er UTROLIG befriende å kunne gi litt f i om du har sixpack til sommeren eller ikke! I mitt tilfelle kommer jeg uansett ikke til å være i nærheten av 'ripped' uansett. Så da er det ingen vits i å la det ødlegge selvbildet ditt.

 

Kjenner jenter som nekter å ta av seg tskjorta på stranda, fordi de mener de er for feite. Synes bare det er utrolig tragisk, og nesten dårlig gjort mot de som er større.

Lenke til kommentar

Sliter fortsatt med den jævla skulderen. Etter timer med egenmassaje, muskelaktivering og leddmobelitet og strekk av muskler så ser jeg at det kommer seg.

 

Har trent denne uken, men treningsøktene ble veldig dårlig.

 

Prøvde knebøy 114kg - 5 ganger (veldig tungt)

Markløft 125kilo - 5 ganger (veldig tungt det også)

Lenke til kommentar

Det er verken silikon eller olje, musklene blir sånn med alvorlig mye steroider... :ohmy:

 

Menne, han der fjotten der har jo KUN trent bryst, biceps, nakke og de øverste ryggmusklene :p

 

Hadde vært artig å sett fyren i fysisk arbeide, han har sikkert ikke støttemuskulatur i det hele tatt. Han hadde ramla om han skulle stablet varer på Rema :p

Lenke til kommentar

Jo. Han fyren har sprøytet inn olje i musklene. Steorider alene gjør ikke musklene slik. Det finnes forskjellige typer oljer på markedet, men det mest populære heter Synthol som består av peanøttolje (corret me if wrong). Et like søk på google etter Synthol vil få opp de utroligste dumeste fjortis-bilder av wannabe big av hjerneskadet folk.

 

Jeg vet ikke om dere har hørt om greg valentino, han fyren som fikk armene eksplodert. På dokumentaren sier de at han kun brukte anabole steorider, noe som er litt morsomt fordi det kan aldri i verden gjøre musklene slik. Han sprøytet synthol i armene.

 

Det som skjer når du sprøyter slik olje er ikke at musklene irreteres eller hovnes opp, men at oljen går inn i muskelen og blir liggene der. Så muskelen på en måte blir blåst opp. Så tar det 3-5 år før oljen er ute av kroppen. Det dumme med slik olje er at det ødelegger utsende av muskelen og den blir stygg..

 

Gjør anabole steorider dette ?

http://3.bp.blogspot.com/_KCRn7Akn6tI/SATA7_QFR-I/AAAAAAAAAL8/sziJLBZRnPo/s400/synthol-opfer-mal-wieder.jpg

 

edit: Må si at kostholdet i det siste har virkelig værtn noe søppel. Har vært på et par avsluttninger og fester, så har både spist for lite og for mye feil mat og drikke.

Endret av Pijus
Lenke til kommentar

Greg Velentino sprøytet ikke synthol i musklene, han opererte seg selv siden han fikk betennelse i muskelen etter å ha brukt skitne sprøyter. Se dokumentaren på youtube.

 

Og hva inneholdt sprøytene? Come on dude, face the fact. Man får ikke slike muskler av bol. Eneste muligheten man får slike "muskler" er å sprøyte inn olje i musklene. Søk opp Synthol på nettet, sjekk ut bildene og les helt til du skjønner hva det er.

Endret av Pijus
Lenke til kommentar

Greg Velentino sprøytet ikke synthol i musklene, han opererte seg selv siden han fikk betennelse i muskelen etter å ha brukt skitne sprøyter. Se dokumentaren på youtube.

 

Og hva inneholdt sprøytene? Come on dude, face the fact. Man får ikke slike muskler av bol. Eneste muligheten man får slike "muskler" er å sprøyte inn olje i musklene. Søk opp Synthol på nettet, sjekk ut bildene og les helt til du skjønner hva det er.

 

Søk opp deca duroblin. Han sier selv at han har bolet, ikke brukt synthol, kompis. Han opererte seg selv da han fikk en infeksjon og der igjen så ødela han bicepsen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...