Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

GF8300, Windows 7 og Vista, HDMI - ingen lyd


Anbefalte innlegg

Har nettopp installert et GeForce 8300 hovedkort i en HTPC. Installerte Win7 på maskinen, men jeg fikk ikke noe lyd, enda det stod på HDMI (under Sound i kontrollpanel) at HDMI var koblet til. Fikk heller ikke gjøre noen innstillinger der, kun stereo.

 

Tenkte at dette var på grunn av drivere, men den gang ei. Installerte de anbefalte driverne fra nvidia sine sider, og da fikk jeg beskjed om at HDMI var "not connected". Ingen antydning til liv. Dette var driver versjon 10.0.0.50, og jeg har i ettertid prøvd både 10.0.0.33 og .42 (mener jeg, husker ikke tallene eksakt) uten at det ble noe success. Installerte Vista, samme prosedyre, samme problem.

 

Koblingen går normalt via en Yamaha RXV-1900, men har prøvd å koble den direkte i tven uten at det hjalp. Har også prøvd en annen kabel. Bildet går via kabelen som visstnok ikke er koblet i... Noen som kan hjelpe meg her? En HTPC uten lyd er ikke særlig mye å skryte av!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
høyreklikk på den høytalern til windows som er i "notification area" og velg "playback divices" deretter velger du "digital audio (HDMI)"

 

om denne ikke finnes i den lista, så støtter nok ikke skjermkortet ditt lyd over hdmi..

 

Det står på listen, men er merket som "disconnected". Uansett hva jeg prøver på så får jeg den ikke til å bli connected. Leverer inn kortet i morgen, så får vi se hva de får til, jeg regner det som DOA.

Endret av josh
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...