Gå til innhold

Californication - Alle sesonger (USA-sendetid) Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...

Synes hele sesongen også har vært bra. Fin blanding på hvordan episodene er også. Men lurer på en ting , viste vi at Hank og Mia hadde møttes før de traff hverandre i bokbutikken, eller var dettte første gang vi fikk vite det? Kan ikke huske at vi har vist dette før nå.

 

Nei, det visste vi ikke. Mange av disse klippene i historien til Runkle har vi ikke sett

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Det er tydeligvis ikke alltid lett å skjønne når du ser en episode at dette er en sesongfinale. Men dette var da rett og slett gangske tydelig vel?

 

californicationseason4f.png

Du kan ikke alltid få det du vil

Var en del redd for at det skulle bli en dårlig sesongfinale. Med at det ble en for stor rekke med historier som forsatt var gangske åpne, og ville ikke at sesongen skulle ende med å fokusere på kunn en historie.

 

Forfatterne gjorde det riktige valget å putte dette middagselskapet som var til tider spot-on i et bra tidspunkt i episoden. Å at dette selskskapet faktisk gjorde en del bra ting for episoden. I tillegg til latterligheter med blant annet Peggy og en liten del med regisøren/Sasha.

 

Jeg må si egentlig at Peggy har vært en gangske teit karakter, men det er en sånn teit karakter serien trenger fra tider til tider. Å det er en slik karakter innimellom som gjør serien slik den er. Å jeg liker det, selv om jeg ikke nødvendigvis liker selve karaktern.

 

Delene med Rob Lowe/Eddie var også spot-on. Jeg vet ikke hvorfor men denne mannen har klart dette å gå fra dramaskuespiller til en "komedie"-skuespiller. Fordi han er også morsom i denne serien, og i Parks and Recreation, som er serien han spiller på fast nå. I USA nå så er det altfor mange "tidligere" dramaskuespillere som blir putta inn i komedier, for eksempel Michael Chiklis i No Ordinary Family(og den kommende Vince Uncenscored), og denne mannen har i nesten 10år spilt en av de beste politimennene som er blitt vist på TV. Rob Lowe er hvertfall et bevis på at dette noen ganger også funker.

 

Jeg elsket hvordan Eddie fikk fram ting i episoden, hver eneste situasjon ble snakket om, eller slosset om. Å se Marcy og Peggy sloss var litt morsomt, og hvor latterlig var det ikke når hånda til Charlie ble stukket. Peggy var rett og slett en skada kjerring, det var det egentlig ikke en stor tvil om før denne episoden heller.

 

Å etter all tiden Hank hadde til å takle straffen, som han var veldig heldig med. Så ender det opp med at han egentlig ikke har noen å dele dette med. Advokaten hans mener hun er for ekte for han, og Karen og Becca drar på road-trip med Ben(Black Jesus). Auu..

 

Vi får se han en liten tur innom filmsettet, hvor han finner en kopi av Karen. Som han har en liten greie med, bare fordi han ville ha den lille gleden av å feire med "Karen".

 

Den siste delen, og avsluttningen på sesongen var igjen, spot-on for min del. Dette med Rolling Stones sin "You Can’t Always Get What You Want". Samtidig som vi ikke blir helt sikre på hvem han faktisk drar til, eller hvor. Vil han gå etter Karen igjen, eller vil han vise han kan takle virkeligheten med advokaten? Eller har det noe betydning idet heletatt?

 

Jeg likte sesongfinalen godt. Det var en god karakter-episode, med en slash dose humor, filiosofi og bare en liten drama del. Den store tanken jeg endte opp med i huet etter episoden følte jeg faktisk at jeg gjorde at jeg snev tenkte mer på det som er virkelig, enn det som bare er der ved en mulighet eller flaks. Å jeg liker hvordan den episoden hadde et lite inntrykk, det var ikke et stort, men det var et. Å det er ikke hver gang en serie gir meg slike tanker i hodet.

 

9/10

Endret av Maury
  • Liker 5
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 6 måneder senere...
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...