Gå til innhold

Mc-verksted har brukt 3 måneder på mopeden min (Nytt scenario)


Anbefalte innlegg

Leverte inn scooteren min til et mc-verksted for rundt 3 måneder siden, og de har faen ikke fått ræva i gir enda, men sa det skulle gjøres i løpet av uken..

 

Jeg syns det er helt ufattelig, de sier det har vært endel pågang, men det virker ikke som de tar særlig i heller da mekanikeren har hatt ferie og har hatt vikarer der istedenfor..

 

I tillegg så er dette andre gangen den er på dette verkstedet, første gangen så ble det gjort noe med motoren, slik at eksosanlegget måtte av. Eksosanlegget ble festet feil, slik at boltene knakk og der ble frieksos..

 

Det jeg lurer på er, etter 3 måneder, har jeg noe krav på noe i det hele tatt? Syns 3 måneder var forferdelig mye..

Endret av Mad_man
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Trøstest med at vi sendte inn båten til et verksted, den stod der i 2 måndter, og vi maste på de. Når vi hentet den med en regning på 4000 i tillegg, hadde de ikke gjort stort annet enn å se litt inne i motoren, ergo båten var ikke fikset. Men det viste seg at de bare var interessert i større dieselmotorer i skip og slikt.

Lenke til kommentar

Jeg antar dette dreier seg om en reklamasjon. Det du gjør er at du sender et HØFLIG, men bestemt brev til verkstedet, der du sier at denne reklamasjonssaken har tatt for lang tid, og at du med rot i forbrukerkjøpsloven krever feilen utbedret innen 14 dager, subsidiært kjøpet hevet om dette ikke lar seg gjøre.

 

Påstander om ferieavviklig og liknende er irrelevant for deg, servicen har tatt for lang tid.

 

Bruk denne kalkulatoren for å regne ut hvor mye du skal ha tilbake: Kalkulator

Lenke til kommentar

De har nå gjort litt vedlikehold på mopeden og fikset den, men så var det en sak til, og det er en del i motoren (luftkompressor til innsprøytninga) som de byttet før på mopeden. Den kosta rundt 800,- men mopeden ble tungstarta igjen etter ca. 2 uker..

De har funnet ut at den er gåen IGJEN, og han mekanikeren sa at de skulle bestille ny, og den som de satt i visstnok var en brukt en..

 

Så, må jeg bare betale for den nye eller har jeg rett på avslag?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...