Gå til innhold

Hvilken Anime/Manga holder du på med nå?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

=O Elfen Lied var så dyp at den hadde meta-satire og meta-samfunns-kritikk?

Woa

Kan vi værsåsnill beholde tråden fri for memes? :wee:

 

Elfen Lied hadde et noe mystisk preg over seg, uten at det utviklet seg til det helt store. Dramatikken var grei, karakterene likeså. Ikke en 10er i min bok, men den fortjener en ganske høy score. :)

Lenke til kommentar

Rider of Reason: Enig der. Dog i mitt tilfelle er det lite vits for anime, men det er den eneste type storagen HTPCen er koblet til, så gjør det for det.

Ja det er veldig praktisk. Har 12 TB med lagringsplass på min, så det skulle holde en stund.

 

Edit: Haha, jeg lo. xD

 

12 TB ... Hva skal du med så mye? Skal du se alle Animene ever made på nytt resten av livet? xD

Lenke til kommentar

NASen hans er på 12TB, ikke piratfolderen hans. VMer og spill kan fort bli ganske stort. Men 12TB skal holde i år.

 

Og det kan ikke mene Agentspoon. Hvis karakterene i Elfen Lied er greie, hvor ligger grensen på fornærmende flate og archtype-ete?

 

De fleste av karakterene i Elfen Lied var jo bare tools.. En bare drepte folk.. Den andre ble konsistent rapet.. osv. Men jeg likte det uansett. Ganske underholdende. Ergo Proxy har for eksempel mye bedre character development i kontrast med Elfen Lied.

Lenke til kommentar

Folk tar jo hundre slag før de gir seg. I Hokuto no Ken i det minste dør folk på det første slaget. Selv Kenshiro går ned etter et eller 2 slag. Så er det jo også lufttrykket fra slagene og bevegelsene som er litt tykkere enn hva et menneske kan danne. Et bedre eksempel på en realistisk bokse-serie ville vært Ashita no Joe. Personlig synes jeg det er hvor overdrevet det er som er draw-et til Hajime no Ippo dog. Men realisme og ekstrem (/overdrivelse av) skill kan fint gå sammen i en sport-setting om gjort riktig. Case in point Initial D. Og selv om jeg må innrømme å aldri ha sett en episode av Inazuma Eleven, så tror jeg realisme blir oppholdt der og. På den motsatte siden av spekteret finner vi ting som Prince of Tennis og Fate/Stay Night -- Totally counts!!

Lenke til kommentar

Da tok jeg feil om Inazuma Eleven =P Jeg må virkelig se det snart. Litt flaut på otaku-priden. Har sett nok av Inazuma karakterer i porn setting dog >_> ...Eller kanskje ikke~

 

Før vi dropper det helt vil jeg bare si at Toki flekser så hardt at han kutter to personer i to (vertikalt) og eksploderer håndjernet sitt og en fengselscelle. Kenshiro slår Kokuougo så hardt at han lar hver å slåss mot han. Golgo spretter en kule på innsiden av en postkasse to ganger før den blir angleet riktig for å treffe målet sitt, og Black Jack gjør hjernekirurgi i et styrtende fly. Deretter klatrer han ut av flyet og går inn igjen fra en annen dør fra utsiden.

Lenke til kommentar

Noen som kan gi meg en anbefaling på en anime som ligner på Ao No Exorcist og Bleach? Kan godt være i Naruto stil også, bare la det være fantasi og et spennende eventyr.

 

 

Har kommet til tredje episode av Bleach nå, og må si jeg ikke liker hvordan han ruler hele banen uten noen trening med sverd eller parkour i det hele tatt. La det ikke være noe slik så er dere greie.

 

Spørsmål: Hvordan bruker jeg spoiler kode nå som forumet har fått en oppussing?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...