Gå til innhold

[Løst]Tricky kombinasjon: Windows 7 RC på Boot Camp / Parallels: Antivirus som fungerer?


Anbefalte innlegg

Jeg har i det siste oppdatert mitt utstyr og byttet fra Dell/Win XP til MacBook Pro /OSX 10.5.7.

 

Jeg er avhengig av å kunne kjøre noe Windows software, enten fordi det ikke finnes på Mac eller fordi jeg ikke har råd til å kjøpe det.

 

Så tenkte jeg at jeg skulle være litt eksperimentell og installere Windows 7 RC. Det fungerte faktisk med litt fikling, installerte det på en Boot Camp partisjon først og la så på Parallels. So far, so good.

 

Men med Windows på maskinen må jeg jo ha antivirus. På Dell'en har jeg brukt Norton 360, men den er ikke klar for Windows 7. Symantec support foreslo betaversjonene an NIS 2010 eller NAV 2010. Jeg prøvde førstnevnte, den lot seg installere, men ville slett ikke fungere når jeg kjørte Parallels i Coherence mode. Så da var det uaktuelt. (Det skal sies at jeg bootet i Windows 7 under oppstart for installasjonen.)

 

Så spørsmålet blir: Er det noen som kjenner til et antivirusprogram som vil fungere i denne konfigurasjonen. Altså som støtter Windows 7 RC og som kan brukes når denne kjører under Parallels?

 

Edit: Bare så det er nevnt: Ifølge omslaget kommer Parallels med en lisens på Kaspersky inkludert. Men jeg finner ingen måte å få installert den på, så det kan bety at den ikke er Win 7 kompatibel...?

 

Geir :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Svarer selv jeg. :) (Tenkte dette var litt eksotisk for de fleste.)

 

Etter oppfordring fra junior installerte jeg Avira Antivir, som ser ut til å virke som den skal. Har bare prøvet gratisversjonen foreløpig, men om den fortsetter å oppføre seg pent så kjøper jeg en kommersiell lisens.

 

Paradoksalt nok: Etter at jeg haddde installert Avira begynte Parallels å prompte meg om at jeg burde laste ned og installere Kaspersky (en lisens er som sagt inkludert). Men siden Kasperskys egne sider sier at deres produkter ikke er klare for Windows 7 før den endelige versjonen kommer lot jeg det være...

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...