Gå til innhold

BK: Frustration, nb nude


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kunne vært et reklamebilde for et eller annet rundt psykisk helse e.l.

Ser anstrengt ut å ha det slik som han, alt er grått og trist. Sitter i en manipulert nedoverbakke.

Bildeteknisk er det vel få her inne som kan såpass mye om portretter som deg, kanskje folk vegrer seg for å komme med kritikk de kanskje ikke har grunnlag for å vite noe om? :hmm:

 

 

Likte dette, på en dyyyyyster måte. På samme måte som jeg elsker "industrial Silence" med Madrugada.

Lenke til kommentar
Kunne vært et reklamebilde for et eller annet rundt psykisk helse e.l.

 

 

Tenkte mere i linjene reklame for shampo mot hårtap elns jeg ;=)

 

 

 

 

Neida, skal ikke trolle så mye i tråden din eric =D

 

ser på kommentaren din at huet ditt er for sliten etter for mye bæring :p

Blir nok siste bildet jeg poster på BK, er dessverre ikke så mye å hente å bruke tid på det.

Lenke til kommentar
Blir nok siste bildet jeg poster på BK, er dessverre ikke så mye å hente å bruke tid på det.

 

Jævlig synd, både for oss brukere og for nivået på Akamforumet her.

Heldigvis har jeg pentaxforumet å titte på bildene dine :cool:

 

Skjønner deg forøvrig godt, du har ikke hatt mye respons i det siste...

Lenke til kommentar

Det hjelper sikkert fint lite å si at jeg liker bildet, kommer ikke noe konstruktivt ut av det. Men, dette er noe som fortjener en plass på en vegg et sted.

 

Forøvrig så utstråler bildet brutalitet og maskulinitet. Sterkt!

 

Fikk assosiasjoner til "Tenkeren".

 

Og, sånn btw, keep postin'

Lenke til kommentar

Naken mann — det er farlig det.

 

Jeg husker jeg ble spurt når jeg var "betydelig yngre" enn i dag, om hvorfor jeg bare tegnet (halv)nakne damer etc. og aldri menn, hvorpå jeg tjapt svarte at jeg ble sett på som en "pervo"(light) p.g.a. motivene, og fryktet hva jeg kunne bli sett på om jeg tegnet nakne menn.

 

En pisseting først; du trenger ikke varsle nakenhet på slike bilder. Det er ingenting kjønnslig over det i det hele tatt, så dette burde være smakfullt i alle retninger med mindre noen sliter med slikt jeg gjorde som ung gutt.

 

Vet ikke hvor alvorlig du mener om å slutte å poste her, men etter å ha "vokst opp her" så burde du vite hva du kan forvente. Vi har sett en invasjon av nykomlinger og det jeg så mange ganger har advart mot.

 

En annen ting er nivået ditt. Du har vokst veldig de siste to årene og jeg føler du er på et nivå der du jevnt produserer ting som du ikke har behov for at de ovennevnte skal mene noe om. Og mange sliter tilsynelatende med å gi annet enn helt basis-tekniske tilbakemeldinger.

 

Stygt sagt tror jeg du har fortsatt å henge her en stund av en eller to grunner; at du vil gi noe tilbake til de som ikke er så flinke å strekke seg etter mål — de aldri gidder sette seg, og at du er blitt litt hekta på en klapp på skulderen ...

Lenke til kommentar
Kunne vært et reklamebilde for et eller annet rundt psykisk helse e.l.

 

 

Tenkte mere i linjene reklame for shampo mot hårtap elns jeg ;=)

 

 

 

 

Neida, skal ikke trolle så mye i tråden din eric =D

 

ser på kommentaren din at huet ditt er for sliten etter for mye bæring :p

Blir nok siste bildet jeg poster på BK, er dessverre ikke så mye å hente å bruke tid på det.

Nå er ikke du det eneste som ikke får så mange kommentarer da :p Men shit happens.

Lenke til kommentar

Flott positur og veldig bra naturlig lyssetting. Teknisk er det vel lite å utsette på dette, og det kunstneriske er også bra etter hva jeg kan bedømme. Som andre her nevner, leverer du langt over det nivået som er generelt her på forumet og det er nok ikke så lett for oss å gi deg det du måtte oppleve som verdifulle tilbakemeldinger. Når jeg ser på bildet, får jeg kanskje mer fornemmelse av fortvilelse enn frustrasjon?

Lenke til kommentar

takk for det :)

 

Du har nok rett i at den formidler mer fortvilelse, for meg så føltes det som frustrasjon.

 

Angående nivå etc.. så er det sjeldent at jeg poster for å få tekniske tilbakemeldinger. Er mer ute etter å få tilbakemelding på utrykket eller hva selve bilde skal formidle. Teknikk er bare viss vass uansett :D

Lenke til kommentar
Da har du egentlig lagt grunnlaget for å ikke poste mer/så mye her, for etter hvert har du vel skjønt hvor land ligger når det først kommer tilbakemeldinger. Hvis "horisonter og det vanlige" er i orden, er det bare en klapp på skulderen igjen å hente her ...

 

som jeg skrev, ens tanke er mer intr å få høre. En kritikk rundt det tekniske. Men ja å legge ut bilder i BK, gir meg dessverre svært lite. Mulig jeg eventuelt må begynne å skrive at jeg vil ha tolkning på bilde?

 

BK, tråden fil jeg nok følge med, og gi råd når jeg føler jeg kan gi noe råd.

Lenke til kommentar

Ja ja.. det måtte jo komme. Synd er det iallefall at du skal gi deg her inne. Bildene du presenterer er, som andre sier, på et nivå som er noe å strekke seg etter. Men sånn er det her inne, folk har sluttet å kommentere bilder. Man kan spørre seg om hvorfor. Kan det være det at når noen prøver å gi en kommentar som er noe annet enn "kult" så kommer det en salgs bedreviter fra et høyere nivå som skal fortelle en hva som er feil i måten man kommenterer, hva som er feil i det man synes? Det er ikke noe nytt. De hardeste "kommentatorene" av andre kommentarer er borte for lengst, enten utestengt eller har gitt seg av fri vilje.. Debatten om bildekritikken og måten kommentarene alltid er "feil" har jo vært et tilbakevendende tema i de seneste årene. Så nå kan man spørre seg om denne nye trenden med ingen respons er mer ønskelig enn slik det var før.. at mange ga det som ikke kunne karaktreriseres som "konstruktive tibakemeldinger" på bildene. Det er jo det du ber om nå. Kommentarer som ikke går på det tekniske, men på hva bildene på en måte gir betrakteren. Konstruktive tilbakemeldinger.. hva er det egentlig? Og hvorfor kommenterer ikke de som maser om slikt på andres bilder før det er noe å pirke på i de kommentarene som allerede er på plass? Jeg skal også gi meg her inne i kritikken men da som kommentator, som bidragsyter har jeg gitt meg for lengst, men jeg ser jeg mangler noen få poster på å ha 1000 innlegg i kritikken og det hadde vært litt kult å nå den, riktignok er nok godt over 980 av dem kun "pent bilde"-kommentarer men det er nå allikevel 980 kommentarer om bilder noen andre har lagt ut som jeg har ment noe om.

 

Bildet du har lagt ut i tråden har jeg sett på mange ganger. Det er sterkt, om man har hatt noen "nedeperioder" i livet så spinner kanskje tankene omkring disse når man ser noe slikt. Frustrert.. ja. Angrende.. ja. Man kan legge mange følelser inn i bildet. Mange såkalte negative følelser iallefall. Som en teknisk kommentar syns jeg kontrasten mellom mannen og det mørke er det som er bildet. Det ville ikke fungert, tror jeg, om ikke bakgrunnen var så mørk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...