Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Masse røde prikker på kroppen + heftig ørebetennelse


Gjest Guest_anonymous_*

Anbefalte innlegg

Gjest Guest_anonymous_*

Hei

 

Poster anonymt da jeg ikke ønsker at folk jeg kjenner skal lese dette osv.

 

Saken er den:

For to uker siden fikk jeg en ganske kraftig infeksjon i munnen/innsiden av kinnet, grunnet at jeg hadde fått et kutt der etter noe jeg hadde spist. Jeg dro til legen og ble satt på Dencadin(?) kur (antibiotika) og dette gikk over etter bare noen dager.

 

Noen dager etter dette var jeg å badet i et tjern, og dagen etter la jeg merke til en masse brun groms i det ene øret. Neste dag igjen begynte det å gjøre vondt, så jeg dro til legen. Han sa jeg hadde fått en kraftig ørebetennelse, men ville ikke gi meg noe antibiotika da CRP var under 10. Nærmere bestemt 9. Jeg fortalte at jeg allerede gikk på en kur, og da svarte han at om antibiotika likevel skulle fungere ville den kuren jeg allerede gikk på ta denne betennelsen også.

 

Dagene gikk og ørene forble vonde. Har hatt betennelse i ørene mange ganger men aldri så vondt som dette. De første dagene gikk jeg på 6 paracet om dagen sammen med antibiotikakuren. Og det var som han sa, lite antibiotika kunne gjøre mot dette ettersom det ikke hjalp i det hele tatt.

 

For to dager siden gikk den kuren over, og jeg tenkte jeg skulle prøve noen dager uten tabletter, og skal love deg at det har vært et jævla slit. For ikke å snakke om at jeg ikke har hørt ordentlig på en uke (føles som om jeg har en finger dytta oppe i hvert øre døgnet rundt), så er det andre problemer også. Jeg klarer for eksempel nesten ikke gape da det virker som om hele kjeven er betent også.

 

Men da jeg stod på badet for en halvtime siden oppdaget jeg at jeg har bittesmå lyserøde prikker over stort sett hele kroppen. Jeg har aldri vært allergisk mot noe før, så jeg ble litt skremt av dette. Og om det likevel skulle være allergi mot tabletter skal det nevnes at jeg ikke har tatt noen på 48 timer.

 

 

Kan nevne at jeg har vært i kontakt med lege etter at jeg var der, og alt jeg fikk beskjed om var å sove med hode høyt å spise så mange smertestillende tabletter jeg orket.

 

Kan også nevne at jeg har sovet veldig lite i det siste (gått snart to døgn uten søvn nå, da jeg har problemer med å sove pga av ørene. Velger heller å bare sitte oppe...).

 

 

Tenkte jeg skulle spørre her, da jeg ikke er så alt for interessert i å dra meg ned på akutten uten grunn. Jeg oppsøker nok en lege i morgen om det ikke er over.

 

 

Men hva tror folket? Er ikke svineinfluensa jeg har fått vel?...

 

//g19

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Guest_anonymous_*

Prikkene er mye mye mindre, og nesten ikke synlige på en person som har hvert middels mye ute i solen. Som f.eks på armene syntes det nesten ikke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...