Gå til innhold

Sony Ericsson X10 - SEs første mobil med Android OS.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Holder akkurat nå på å prøve ut Scamble.

Foreløpig ser det veldig bra ut, men har kun testet den i 10 minutter.

 

Jeg tittet på Scamble, men jeg klarte liksom ikke helt å se hva som var bedre med den i forhold til CM6 - det virket i det store og hele som om det var samme greien, kanskje med enkelte små grafikkendringer, det var egentlig det. Mulig jeg tar feil der, altså :)

 

Har dere prøvd MIUI? Må si jeg likte MIUI mye bedre enn de andre ROMene på XDA, til tross for at han som står bak MIUI ROMene er litt drama queen da (ble kastet ut av XDA og slikt) Her er i allefall link: http://android.modaco.com/content/sony-ericsson-xperia-x10-x10-modaco-com/340637/rom-29-05-tripnmiui-iris-1-5-5-froyo-what-some-crisp-air-can-do/

Lenke til kommentar

Da har det skjedd noe merkelig i kalenderen min på min X10i. Hadde et møte som jeg ble påminnet om på onsdagen, når jeg fikk påminndelsen så gjorde jeg som vanlig og trykket på skjul alle sånn at ikonet øverst på skjermen skulle bli borte, noe jeg har gjort hver gang siden jeg tok i bruk kalendren når jeg kjøpte telefonen for snart et år siden.

 

Nå er plutselig alt av avtaler osv, borte. Alt er blankt jeg har ingen avtaler liggende inne på telefonen alt som har skjedd og avtaler som jeg har de neste ukene er borte, utenom møte som var på onsdagen, det ligger der.

Men viss jeg går inn på gmail kontoen min og sjekker kalenderen min der så er alt i orden alle avtaler osv ligger der som de skal.

 

Noen som har vært borti det samme og har en løsning på det???

Lenke til kommentar

Ehm.. Jeg har ett lite stort problem med x10en min nå.

 

I helga var jeg på fest og presterte å bruke mobilen som flaskeåpner (yeah, ikke det smarteste, så no rage please), og dagen etter - når jeg skulle lade mobilen, så ville ikke jævelen lade.

 

Jeg har nå gått rundt med en murstein fra SE denne uka, og prøvde å lade mobilen igjen nå. Endelig ville den lade, og jeg lot den lade helt opp før jeg gjorde noe mere med den.

 

Så kom det til det punktet hvor jeg skulle sette inn sim-kortet og nyte mobilen min igjen, men den hadde andre planer. I starten så lagde den fancy musikk etter noen sekunder før den skrudde seg av og på igjen. Dette gjentok seg noen ganger før den endelig ga seg. Så kom det til det punktet hvor jeg faktisk kunne skrive inn kode og greier. Da dette var gjort skulle jeg bare "draw pattern to unlock", og i det jeg gjorde det kom denne meldingen opp: "The application ColorNote (process.com.sicialmobile.dictapps.notpad.color.note) has stoppet unexpectedly. Please try again.", og det eneste jeg kan gjøre er å tvinge avlsutning (har prøvd å restarte den igjen, men det samme skjer). Nå får ikke driten kontakt med sim-kortet, og det eneste jeg ser en blå fancy bakgrunn.

 

Er det noen der ute i det ganske land som vet hva dette er, og hva jeg må gjøre for å få fiksa det?

 

(Det skal nevnes at skadene på mobilen etter flaskeåpninga (som i og for seg ikke var noe suksess) er minimale. Kun fem riper i selve mobilen rundt der hvor minijacken er, også en bitte liten sprekk i skjermen som ikke syns med mindre du leiter ette den.)

 

Luv luv :love:

 

Edit: Oh the joy! Heldig som jeg tydeligvis er, så funka den plutselig. Dog var nå bakgrunnen slik den var da mobilen var ny, og jeg hadde ingen nummere, men programmer og slikt som jeg hadde på den var der fortsatt :)

 

Edit2: Takk for svar thklinge, men jeg var tydeligvis heldig :p

Endret av stizzen
Lenke til kommentar

snip

 

Dårlig/ fraværende ladeevne kan være pga brudd i kretskort el.l. Virker kun i en bestemt posisjon eller kan du lirke litt og den lader sammenhengende? Se evt tips her for Broken USB connector x10 hos XDA

 

Det kan være at du må kjøre hardreset og nullstille telefonen for å fjerne appen:

http://www.technipages.com/sony-ericsson-xperia-x10-hard-reset.html

 

Funker ikke det, kan du jo alltid sende den inn for prisoverslag. Normalt kan du donere den hvis prisoverslaget ikke ønskes og du ikke vil betale for sjekken.

 

Kan være du har åpnet din dyreste øl hittil ;)

Lenke til kommentar

Okei, skriver en ny post sånn at den andre ikke skal bli så rotete med mange editer :p

 

Jeg trodde jo endelig mobilen var OK, men det var den jo ikke..

Den driver å skrur seg av mens jeg holder på med den, så noe må jo åpenbart være skadet.

Men den dreiv faktisk på slik før jeg fucka det opp. Selvfølgelig ikke så ofte og fort som den gjør nå, men jeg kunns sitte og spille på den, så frøys skjermen, så skrudde den seg av. Innimellom gjorde den det uten at jeg gjorde noe som helst.

 

Jeg får forklare situasjonen til folka på expert, så får jeg se hva de sier :thumbdown:

 

Takk for svar TheGizmo :)

Endret av stizzen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...