Gå til innhold

Restebiff etter grilling, tips til bruk.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

kutter opp reste biffen i strimler,

deler et ciabatta opp på langs

legger Bjerkes kebabdressing på den ene halvdelen

kjøttpå en halvdel, rødløk på andre halvdelen

legger disse vedsidenav hverandre på en tallerken, så strør du en del ost på,

piffikrydder\grillkrydder ol.

inn i ovnen 10 min på 180 grader..

 

tar den ut , legg de to halvdelene sammen som en sandwich, serveres med en god salat..

nammenam

Skrevet
Munchebiff? Tenker du sånn å bare gnage i ny og ne? Eller er det en rett?

Når man har munchies av en eller annen grunn og har lyst på noe godt.

Skrevet

grilling og en god dose alkohol etterpå.. så dagen derpå er det nice å drive å munche litt på alt som kan krype og gå i kjøleskapet..

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...