Heffer Skrevet 5. juli 2009 Skrevet 5. juli 2009 Noen som har noen tips til bruk av "restebiff", har svinebiff og noe mørbrad til overs etter grilling.
the_last_nick_left Skrevet 5. juli 2009 Skrevet 5. juli 2009 Bruk det i sandwich eller salat til lunch?
Dragen Skrevet 5. juli 2009 Skrevet 5. juli 2009 Biffsnadder, gratinert biff, biffbaguette, munchebiff, biffnudler.
Heffer Skrevet 5. juli 2009 Forfatter Skrevet 5. juli 2009 Munchebiff? Tenker du sånn å bare gnage i ny og ne? Eller er det en rett?
toazty Skrevet 5. juli 2009 Skrevet 5. juli 2009 kutter opp reste biffen i strimler, deler et ciabatta opp på langs legger Bjerkes kebabdressing på den ene halvdelen kjøttpå en halvdel, rødløk på andre halvdelen legger disse vedsidenav hverandre på en tallerken, så strør du en del ost på, piffikrydder\grillkrydder ol. inn i ovnen 10 min på 180 grader.. tar den ut , legg de to halvdelene sammen som en sandwich, serveres med en god salat.. nammenam
Dragen Skrevet 6. juli 2009 Skrevet 6. juli 2009 Munchebiff? Tenker du sånn å bare gnage i ny og ne? Eller er det en rett? Når man har munchies av en eller annen grunn og har lyst på noe godt.
toazty Skrevet 6. juli 2009 Skrevet 6. juli 2009 grilling og en god dose alkohol etterpå.. så dagen derpå er det nice å drive å munche litt på alt som kan krype og gå i kjøleskapet..
the_last_nick_left Skrevet 6. juli 2009 Skrevet 6. juli 2009 grilling og en god dose alkohol etterpå.. så dagen derpå er det nice å drive å munche litt på alt som kan krype og gå i kjøleskapet.. Hvis det kan krype og gå har det ligget i kjøleskapet for lenge..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå